Annonce
Ugeavisen Haderslev

Go'daw Haderslev: Jysk bygger om i stor stil

Butikschef Heidi Henriksen og resten af personalet hos JYSK i Haderslev glæder sig vildt til at byde kunderne indenfor i en helt ny butik. Der er også kommet nyt skilt på facaden. Det er dobbelt så stort som det gamles - ja, faktisk er det Danmarks største JYSK skilt. - Vi joker med,at det kan ses helt i Aabenraa, siger Heidi med et grin. Foto: Dorthe Ramussen
JYSK på Sverigesvej er ved at få en makeover af de store. Det nye skilt på facaden er det største i Danmark.
Annonce

HADERSLEV: JYSK på Sverigesvej har været under ombygning siden den 31. august.

Fredag den 25. september er der  fest for den nyrenoverede butik.

Der har været åbent for kunderne under hele ombygningen.

Butikken holder dog lukket to dage,  onsdag den 23,- og torsdag 24 september, for der skal gøres hovedrent efter håndværkerne, så butikken kan skinne over alt, når butikschef Heidi  Henriksen klipper den røde snor og byder kunderne indenfor.Det bliver vildere end Black Friday, men der er nok til alle. Vi kører ikke kø-tilbud på grund af situationen med corona.

Heidi Henriksen, Store manager/butikschef


- Vi har fået helt nyt inventar, nyt gulv, og det hele er malet. Der er også kommet noget nyt belysning, fortæller butikschefen.

JYSK har lavet en speciel tilbudsavis med tilbud, der kun gælder i Haderslev butikken.

- Det bliver vildere end Black Friday, men der er nok til alle. Vi kører ikke kø-tilbud på grund af situationen med corona. Hvis der er noget, vi ikke har på lager, kan vi bestille det hjem, understreger Heidi Henriksen.

Kassen er også ny og er endnu længere end den gamle.

- Vi har rykket kassen væk fra indgangen,  for der var for meget trængsel, når folk skulle ud og ind, fortæller Heidi Henriksen.

Annonce

Vil inspirere mere

Det er otte år siden, at JYSK rykkede fra Sejlstensgyde ( det nuværende Sport24 Outlet) til Sverigesvej, men JYSK er en kæde, hvor udviklingen aldrig står stille.

- Butikken  var ved at blive noget slidt, så der skulle ske noget nyt. Vi vil gerne forbedre købs-oplevelsen endnu mere og inspirere kunderne, så nu kommer der også lys og udstillingerne er lavet med ting, der passer godt sammen, fortæller Heidi Henriksen.

Der er også lavet specielle inspirations- hjørner, hvor kunderne kan lade sig inspirere af et fuldt møbleret soveværelse eller spisestue.

- Det bliver i det hele taget meget mere hjemlig og meget mindre butiks-agtigt, fortæller Heidi Henriksen.

I senge-afdelingen skal lamper og gardiner være med til at skabe stemningen.

Annonce

Kom senere i gang

JYSK i Haderslev har også en stor outlet, hvor man samler restmøbler fra butikker i hele det sønderjyske.

Outletten er fremover placeret bagerst i butikken.

Med  sine 1.400 kvadratmeter er JYSK i Haderslev én af de største JYSK butikker i landet, så der er plads til at lave brede gange. Det var tænkt ind i ombygningsplanen, før vi fandt ud af, at der var noget, der hed covid-19.

- Ombygningen skulle være begyndt, lige inden corona indtraf,  men den blev udskudt, fordi vi ikke syntes, at det var etisk forsvarligt at begynde på det på det tidpunkt,  fortæller Heidi Henriksen.

Ombygningen er blevet lavet i etaper, så det har været lidt en logistisk opgave, hvor medarbejderne har flyttet varer rundt i butikken, hver gang, at der skulle lægges  et nyt stykke gulv eller hænges lamper op.

JYSK har sit eget team af håndværkere, der rejser rundt om ombygger butikker.

- Vi har glædet os som små børn til at at vise folk i Haderslev og omegn vores nye butik, fortæller Heidi Henriksen.

Det nye skilt på facaden kan i i hvert fald ses.

- Det er dobbelt så stort som det gamle skilt. Ja, det er faktisk det største i landet i øjeblikket, fortæller Heidi Henriksen.

JYSK i Haderslev har ni faste medarbejdere plus fire weekend-afløsere, og mange af de ansatte bliver hængende længe. Hvis man spørger fra venstre Jenny Nielsen fra Bramdrup, så er det fordi, at JYSK er en super god arbejdsplads. Hun kunne i fjor fejre sit 25 års jubilæum i JYSK. Til højre butikschef Heidi Henriksen var endnu ikke født, da  Jenny blev ansat i JYSK. Heidi er 26 år og har været butikschef i butikken i et års tid. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce