Annonce
Ugeavisen Haderslev

Godt nyt til bacon-elskere: Nu åbner Ømands Burger

Hos Ømands Burger skal der udover at være fokus på bacon også være fokus på hygge og den gode stemning. Arkivfoto: Jacob Schultz
Åbningen af Danmarks første baconrestaurant i Nørregade Haderslev har været lidt forsinket, men torsdag den 8. oktober sker det. På grund af covid-19 bliver der ingen åbningsreception.
Annonce

HADERSLEV: Allan Ømand Ungstrup, som i 2015 grundlagde det prisbelønnede Ømands Bacon i Sdr. Vilstrup, udvider nu med Ømands Burger.

Danmarks første baconrestaurant sætter Haderslev endnu mere på landkortet.

Restauranten, der åbner torsdag den 8. oktober klokken 15 i Nørregade 12a har plads til 24 spisende gæster.

På menukorter er bacon i både burgere og is.

Hvis man vil smage, bliver man nødt til at bestille bord, for i første omgang bliver der ingen åbningsreception, sådan som Allan ellers havde planlagt.

- Der er jo nogle covid-regler, der skal overholdes, og derfor skal man helst booke bord, hvis man gerne vil ind. Vi er nødt til at sikre os, at der ikke kommer for mange af gangen, og vi skal til at afvise folk ved døren. Vi har lavet et bookingsystem på vores hjemmeside, hvor folk kan booke plads. Bordet har man i to timer. Så skulle man gerne nå at komme igennem retterne, konstaterer Allan Ømand Ungstrup.

Annonce

Hakker også selv kødet

I første omgang vil  Ømands Burger ikke tilbyde  take-away.

- Vi skal lige lande og have indarbejdet nogle rutiner i køkkenet. Så duer det ikke, hvis der kommer 100 bestillinger på burgere ud af huset på første åbningsdag. Vi vil være sikre på, at vi kan levere varen hver gang. Derfor vil vi i første omgang koncentrere os om restauranten, så  alle gæster  får den bedste oplevelse, siger Allan Ømand Ungstrup.

Burgerne skal jo også forberedes, for Allans burgere er  i gourmet-klassen med hjemmebagte burgerboller, og kødet til oksebøfferne hakker han også selv.Det skal dog siges, at der i begge slags burgere er et enkelt salatblad

Allan Ømand Ungstrup, baconistaHan sylter også selv agurkerne og laver sin egen mayonaise med en helt speciel krydderiblanding.

Hele vejen har fokus været på kvalitet og smag.

Allan Ømand Ungstrup har brugt lang tid på at finde de helt rigtige råvarer, og alle leverandører til Ømands Burger er nøje udvalgte.

Ømands Burger tilbyder også en ren bacon-burger, hvis man ikke kan få nok af bacon.

- Det skal dog siges, at der i begge slags burgere er et enkelt salatblad, fortæller Allan Ømand Ungstrup med et smil.

Skulle man få lyst til en dessert, når man har spist sin burger - så er der baconis på menuen.

Man kan se hele menuen på hjemmesiden: www.oemandsburger.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Annonce