Annonce
Ugeavisen Haderslev

HAB og Haderslev Kommune åbner nyt covid-19-kviktestcenter i Varbergparken

Den fælles covid-19-indsats i Varbergparken skal forhindre den smittespredning, som andre lignende boligområder har oplevet. Foto: PR

Haderslev: HAB, den boligsociale helhedsplan og Haderslev Kommune samarbejder om en intensiv covid-19-oplysningskampagne, som sammen med et nyoprettet kviktestcenter i Varbergparken skal forhindre en smitteudvikling i Haderslev.

- Der er desværre flere eksempler på, at covid-19 har spredt sig kraftigt i boligområder med en beboersammensætning i stil med den, vi ser i Varbergparken, siger Allan Emiliussen, boligsocial chef i HAB og den boligsociale helhedsplan, og fortsætter:

- Derfor har vi sat massivt ind med oplysning og opsøgende arbejde. Vi er glade for at se, at Haderslev Kommune også engagerer sig og har åbnet et kviktestcenter i Varbergparken.

Kviktestcenteret er indrettet i den tidligere Spice Kulturcafe, hvor de første blev testet før påske. Indsatsen følges op med en oplysningskampagne målrettet beboerne.

- Vi har et fælles samfundsansvar for at få bugt med pandemien. Kan vi fra HAB’s side bidrage med at stille lokaler til rådighed, så gør vi gerne det, siger Christian Skovfoged.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce