Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev Butikker indfører print-selv-gavekort

Brugerne af Koldingbibliotekerne kan fremover udskrive på bibliotekernes printere hjemmefra. Privatfoto.
Man kan ikke længere få tilsendt et Haderslev Butikker-gavekort. Leveringen tog for lang tid og var for dyr. Fremover kan man printe selv - og bytte til et plastgavekort på et af udleveringsstederne.
Annonce

Fra den 1. oktober er det ikke længere været muligt at få tilsendt et plastikkort som gavekortbevis, når man bestiller et gavekort hos Haderslev Butikker.

- Vi synes løsningen er for dyr og så er leveringstiden for lang. I dag kræver kunder hurtigere og hurtigere levering, når de bestiller varer – og med en leveringstid på op til ni dage og et forsendelsesgebyr på 39 kr., er løsningen hverken optimal eller tidssvarende, udtaler Christian Schulz, handelskoordinator for Haderslev Butikker i en pressemeddelelse.

Haderslev Butikker lancerede sidste år en online gavekortløsning, som har været meget populær. Nu er det så blevet sådan, at man med det samme gavekortbeviset på mail eller sms.

Derefter skal kunden selv printe beviset ud og bytte det til et plastgavekort i hos et af de seks salgssteder, der er i Haderslev, Vojens og Gram.

Som noget nyt kan man også vælge mellem flere motiver på det gavekortbevis, som man skal printe ud, så det kan passe til anledningen.

- Det er en fantastisk løsning, når man står og skal købe gaven til manden eller kvinden, der har alt eller er ude i sidste øjeblik, lyder det fra Christian Schulz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce