Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev Butikker opruster digitalt

Haderslev Butikker ønsker selvfølgelig fortsat, at folk kommer ned i de fysiske butikker i byen for at få oplevelser og den personlige betjening. En webshop er et ekstra kasseapparat. Arkivfoto
Haderslev Erhvervsråd har lavet aftale med lokale aktører, der vil  hjælpe de lokale butikker med at opruste digitalt med webshops. Målet er en fælles webshop - Haderslevshop.dk, der skal være det lokale modsvar til Amazon.
Annonce

HADERSLEV:  Om få år kan du måske sidde hjemme foran din computer og shoppe tøj og sko i de lokale butikker.

Selv om Haderslev Butikker selvfølgelig fortsat ønsker, at kunderne bevæger sig fysisk ned og handler i butikkerne,  så er butikkerne i fuld gang med at forberede sig på, at der kan komme en anden pandemi, som kan betyde at forretningerne skal lukke ned i flere måneder.

Haderslev Erhversråd har sat fokus på en webshop løsning for butikkerne.



I skal se det som et ekstra kasseapparat

Gert Helenius, Erhvervsdirektør



Til det seneste medlemsmøde i Haderslev Butikker var der besøg fra det lokale webbureau Seems og Degn Marketing, der kom med en samlet webshop-løsning til butikkerne.

Verdens største handelsplatform Amazon er på vej til Danmark.

- Man kan vælge at blive skræmt eller tage det som en mulighed, konstaterede erhvervsdirkektør Gert Helenius.

Han opfordrede til, at butikkerne opruster digitalt, fordi folk surfer på nettet, og sådan er det bare.

- I skal se det som et ekstra kasseapparat,  sagde Gert Helenius.

Han har også lanceret idéen om, at Haderslev Butikker får en fælles digital markedsplads - nemlig Haderslevshop.dk

På mødet var der også besøg fra Udviklingscenter Syd, som præsenterede  forretningsindehaverne for mulighederne for afklaring af IT-kompetencer.

Nogle er stadig ikke kommet så langt med at bruge en computer til at præsentere deres varer, mens andre har prøvet kræfter med webshops med større eller mindre held.

I starten af corona-nedlukningen lancerede Haderslev Erhvervsråd den fælles Facebook-side "Haderslev Handler nu",  hvor de lokale butikker kunne promovere deres slagstilbud, og take-away og tilbud om vareudbringning var med til at holde omsætningen oppe i butikkerne, selv om der ikke var mange mennesker i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce