Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev Hertug Hans Rotary Klub støtter Hope and Future

Det var præsident Henrik Rønnest, som på vegne af Haderslev Hertug Hans Rotary Klub, overrakte 5.000 kr til formand og næstformand for Hope and Future Sine Thomsen og Troels Vedel. Privatfoto
Annonce

HADERSLEV: Hope and Future er en velgørenhedsforening, der er stiftet for at gøre det muligt for danskere at hjælpe børn og unge i Indonesien med at få en uddannelse.

Haderslev Hertug Hans Rotary Klub har valgt at støtte det gode formål med en donation.

Stifteren af Hope and Future, Sine Thomsen, takkede ved checkoverrækkelsen for beløbet på de 5.000 kroner, som skal gå til at støtte børn og unge under uddannelse.

Alle børn og unge, der støttes gennem Hope and Future, kommer fra meget fattige kår. Mange har boet på børnehjem eller på gaden og flere af dem er forældreløse.

- Vi kan med dette beløb sikre en elev et års skolegang på et universitet ude i Indonesien. Gennemfører eleven sin uddannelse er der rigtig gode chancer for, at eleven får et godt betalt arbejde. Det er måske bare den lille forskel der skal til for at familien har råd til at sende andre børn af sted, sagde Sine Thomsen.

Haderslev Hertug Hans Rotary Klub indsamler hvert år et beløb til at støtte lignende projekter, der ligger inden for kongerigets grænser såvel som i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce