Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev Industrilakering giver lokal håndsrækning til jul

Bjarne Nielsen (til venstre) og Karl René Fogsgaard Seibt er indehavere af Haderslev Industrilakering. De har indkøbt tre gavekort a 500 kroner til Meny, som de vil give til trængte familier her op til jul,. Arkivfoto: Stine Hygum
Indehaverne af Haderslev Industrilakering takker for opbakningen i 2020 ved at hjælpe tre familier, der har brug for en økonomisk håndsrækning op til jul.
Annonce

Haderslev: Mange har oplevet økonomisk nedgang i forbindelse med coronaen - og nogle har også mistet deres job. Julen nærmer sig - og julen varer ikke bare længe, den koster også mange penge.

Hos Haderslev Industri Lakering på Christian X's Vej har indehaverne Bjarne Nielsen og Karl René Fogsgaard Seibt besluttet, at de vil hjælpe tre familier fra Haderslev Kommune. På virksomhedens Facebookside skal de skrive, hvorfor det er dem, der skal modtage et af tre gavekort til Meny på 500 kroner stykket.

- Det er faktisk Karls idé, siger Bjarne Nielsen og fortsætter:

- Vi er en nystartet virksomhed og selvom vi ikke troede det, så har vi haft et super godt år. Haderslev har virkelig støttet os, så nu støtter vi nogle, der har brug for en håndsrækning.

Indehaverne lægger stor vægt på, at de tre gavekort bliver delt ud til borgere i Haderslev Kommune.

- Vi har oplevet stor støtte lokalt og derfor skal vores støtte også være lokal. Da coronaen lukkede landet i marts, der var der mange, som støttede os og vi kunne mærke en bølge nummer to, da feriepengene blev udbetalt, siger Bjarne Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce