Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev Mountainbike Challenge 2020 aflyst

Det kommer ikke til at gå derudad med Haderslev Mountainbike Challenge i år. Løbet den 19. september er aflyst på grund af risiko for coronasmitte. Arkivfoto: Søren Gylling
Haderslev Mountainbike Challenge skulle have været afholdt for første gang i år den 19. september. Arrangørerne har nu valgt at aflyse løbet i år på grund af usikkerheden omkring coronavirus.
Annonce

HADERSLEV: I 2022 afvikles VM i mountainbike maraton i Haderslev. Som en forløber havde arrangørerne planlagt et MTB-løb på ruten i år og næste år. I 2021 skal der tillige afholdes DM i mountainbike maraton i Haderslev.

- September 2020 skulle have været året, hvor vi afviklede det første store mountainbikeløb i Haderslev. Men rammerne for løbet er så usikre på grund af coronavirus, at styregruppen bag VM og Haderslev Mountainbike Challenge har valgt at aflyse, siger Bent Skov, der er projektholder for MTB Challenge og VM i en pressemeddelelse.


Vi håber, at mange har lyst til at beholde det startnummer, de har købt til i år

Bent Skov, projektholder


- Selvom forsamlingsforbuddet sættes op i september, så bliver der med de retningslinjer, der er for at undgå smitte med coronavirus, ikke den folkefest vi havde håbet på og det bliver ikke den samme oplevelse for deltagerne, når vi ikke kan sende dem ud på ruten sammen, siger han videre.

Derfor vil arrangørerne nu i stedet bruge det næste år på at få skabt et rigtig godt løb i september 2021, hvor der også afvikles DM i mountainbike-distancen i Haderslev.

- Vi håber, at mange har lyst til at beholde det startnummer, de har købt til i år, og være med næste år. Men kan man ikke det, betaler vi naturligvis beløbet tilbage, siger Bent Skov.

Startnummeret overføres automatisk til næste års løb, der køres 18. september, men ønsker man ikke det, kan man få tilbagebetalt det fulde beløb frem til den 16. august i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce