Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev-sanger går viralt med børne-sang om corona

Hvorfor må man ikke komme i skole og være sammen med sine kammerater lige nu? Steffen Schulz sætter ord på følelserne.
Annonce

HADERSLEV: Haderslev-musikeren Steffen Schulz har i skivende stund 93.000 visninger på en børnesang om corona, han lagde på Facebook tirsdag eftermiddag.

I sangen "Corona i Synnejysk børnehøjde" synger han om de følelser, som alle børn i disse uger gennemgår.

På melodien fra "Vi er, som vi er" fra Krumme-filmen sætter han ord på, hvordan det er at være barn lige nu:

- Vi kan drømme om at komme i skole og om at dyrke en masse sport, men vi er, hvor vi er, og det er godt nok!

Da Steffen selv har et par spørgelystne og videnbegærlige unger, er de første dage hjemme gået med en masse spørgsmål omkring coronaen og de ting der sker.

Hvorfor må man ikke komme ud og lege, og hvornår kan man igen komme en tur over grænsen til Calle og fylde en slik-pose med billig bom?

Hvorfor hamstrer folk toiletpapir, og hvorfor ligner de voksne nogle, der er ved at blive væltet omkuld?

- Børn er dejlig ærlige og forstår ikke alt hvad der sker i disse dage (gør nogen overhovedet det?) Det kan derfor også være svært at forklare, hvorfor vi skal blive så meget hjemme, som muligt. Budskabet er dog, at det skal vi, og gør vi det, skal det nok gå . Og hvorfor ikke levere det på sønderjysk, så "alle" er med, lyder det med et smil fra Steffen i videoen på Facebook.

Den sønderjyske sing-a sang writer, som oprindeligt stammer fra Løgumkloster, startede sin musikalske karriere i Haderslev, hvor han har optrådt i forskellige konstellationer - både på Tribunen, Ras og Boldts Bar og på scenen til Stafet for Livet i Haderslev Dampark.

Steffens dansksprogede sange handler om både kærlighed, afsavn, glæde, og nu har han altså også lavet en corona børnesang på synnejysk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Frivillig fredag

Annonce