Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslevs nye frokoststed godt fra start: Kunderne har taget godt i mod S'annewich

Fra venstre Susanne Grünzig og Anne Brodersen står bag det nye madsted S'annewich, der er rykket ind i lokalet ved siden af The Irish Pub i Haderslev Bymidte. Foto: Dorthe Rasmussen
Anne Brodersen og Susanne Grünzig har haft en travl start med deres nye frokosted i Haderslev Bymidte. Som noget nyt tilbyder de nu også levering af frokostretter til firmaer i lokalområdet.
Annonce

HADERSLEV: - Vi har fået en rigtig god start, fortæller Anne Brodersen og Susanne Grünzig og smiler stort bag mundbindene.

De to veninder står bag det nye madsted S'annewich, der åbnede den 3. november i Haderslev Bymidte.

Konceptet er sunde velsmagende frokostretter til at tage med på farten.

Anne og Susanne er begge er udlærte er udlærte som gourmetslagtere med speciale i delikatesse fra Meny i Gåskærgade, Haderslev.

Susanne Grünzig har siden sin læretid drevet take-away stedet Snack'It i Vojens gennem halvandet års tid.


Generelt er folk gode til at holde afstand, når de står i kø.

Anne og Susanne, S'annewich


Hun var med på idéen, da Anne foreslog, at de skulle åbne en café sammen i Haderslev.

Begge  syntes, at byen har manglet et sted, hvor man kunne få sundt mad som take-away.

Trods corona-restriktionerne har de ikke haft problemer med at få kunder ind i butikken.

- Folk har efterhånden vænnet sig til at gå med mund-bind. Der var måske været to-tre stykker, der har glemt det, men så går vi bare udenfor og tager imod deres bestillinger. Generelt er folk gode til at holde afstand, når de står i kø. Vi må have maks. fire stående ved disken, men så venter folk bare udenfor, indtil de må komme ind, fortæller Anne og Susanne.

Annonce

Stærkt vanedannende

De har fået mange positive tilkendegivelser fra kunder om, at det er fedt med et sundt alternativ til pizza og burgere og grillmad.

I køledisken ligger der både færdigsmurte sandwichs og diverse slags fyld, grøntsager og dressinger, hvis man har lidt mere tid og gerne vil vælge selv.

- Mange kommer tilbage, fordi vi laver det hele selv, og det siger folk, at de kan smage, siger veninderne med stolthed - for de elsker at lave mad fra bunden af og bruge tid på at finde de rigtige smage.

- Vores bestsellers er sandwichs og hjemmelavede spinatwraps, men ellers så vores dadelkugler, der er vores sunde alternativ til en snickers, stærkt vanedannede. Ingredienserne er dadler, peanut og peanutbutter, og lige nu så kører vi også en special-juleedition med marcipan, fortæller Anne Brodersen.

Som noget nyt tilbyder S'annewich også at levere frokosten til firmaer.

Veninderne har haft en travl start. I baggrunden Susanne tager imod en bestilling per telefon, mens Anne er ved at lægge sidste hånd på dagens salatbar, der byder på forskellige hjemmelavede specialiteter. Foto: Dorthe Rasmussen
Susanne og Anne har selv sat lokalerne i stand. De har stået tomme i seks år, så der er brugt en del knofedt på både butik og køkken. Foto: Dorthe Rasmussen
Smil bag mundbind. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce