Annonce
Ugeavisen Haderslev

Hammelev UIF fik 25.000 kroner overrakt i Rema 1000

Rema 1000 købmand på Simmerstedvej, Peter Meyer Omby til venstre, bor i Hammelev - og søgte derfor KFI Fonden om 25.000 kroner til at støtte Hammelev UIF. Dem fik foreningens formand, Johannes Hansen, overrakt forleden. Foto: Stine Hygum
Købmand Peter Meyer Omby fra Rema 1000 på Simmerstedvej havde ansøgt KFI Fonden om penge til Hammelev UIF. Dem fik han - og nu er de givet videre til klubben.

Haderslev/Hammelev: - Det betyder alverden, siger formand for Hammelev UIF, Johannes Hansen.

Hammelev UIF har fået 25.000 kroner af KFI Fonden, penge som købmand i Rema 1000 på Simmerstedvej, Peter Meyer Omby, har ansøgt fonden om at få til Hammelev UIF. Både fonden og købmanden vil gerne være med til at støtte foreningslivet, som også er blevet påvirket af coronasituationen.

- Nu bor jeg selv i Hammelev, og jeg har selv været aktiv i foreningen - det har mine børn også. Jeg kender mange af de frivillige, som gør et kæmpe stort arbejde for foreningen, lyder det fra købmand Peter Meyer Omby.

Og de 25.000 kroner vækker stor glæde i Hammelev:

- Vi har haft et år stort set uden indtægter. Vi har penge til at overleve, men med 25.000 kroner kan vi komme et godt stykke videre, siger Johannes Hansen og fortsætter:

- Vi skal bruge pengene til at få de frivillige på banen. Jeg kan godt være bekymret for, om de har mistet noget af gejsten, siger han.

Der er dog en særlig gruppe, som han ikke er i tvivl om, står og tripper for at komme i gang igen, så snart det er muligt.

- De aktive skal nok komme igen, siger han og fortsætter:

- Men hvis vi ikke har hænderne til at tage imod dem, så falder det hele til jorden. Det skal være attraktivt at være frivillig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce