Annonce
Ugeavisen Haderslev

Hanne er den nye Frk. Helsekost

Fra venstre Evy Nielsen og Mia Gade, daglige ledere af Haderslev Wellnesshus glæder sig over, at Hanne Pedersen er kommet med på teamet i Frk. Helsekost. Hanne bliver butikkens daglige ansigt, mens huset mediekonsulent Marie Louise Andresen står for at lægge nyheder fra Frk. Helsekost og wellnesshuset på Facebook og andre sociale medier. Foto: Dorthe Rasmussen
Hanne Pedersen glæder sig til at rådgive om helsekost og naturlige fødevarer.
Annonce

HADERSLEV: Nyheden om, at Haderslev får en rigtig helsekostbutik den 3. juni er allerede blevet modtaget af hundredevis af likes på Frk. Helsekosts Facebook-side.

- Vi oplever en stor positivitet og trend omkring det. Flere og flere tænker over at leve naturligt og bæredygtigt og spise mindre eller ingen kød, konstaterer Hanne Pedersen, som bliver daglig leder af den nye helsekostbutik på hjørnet af Nørregade/Jomfrustien.

Frk. Helsekost bliver navnet på butikken, der bliver en selvstændig butik.

- Vores hovedlevendør er Helsam. Men vi har valgt at stå udenfor en kæde, så vi selv kan bestemme vores udvalg og matcher den efterspørgsel, der er lokalt. På Facebook-siden har vi også lavet en konkurrence, hvor vi har bedt folk byde ind med produkter, de gerne vil have på hylderne, fortæller Hanne Pedersen, Mia Gade og Evy Nielsen, der er trekløveret bag den nye butik.

De to sidstnævnte er daglige ledere af Haderslev Wellnesshus.

Hanne Pedersen, som arbejder som blandt andet Nada-akupunktør og mindfulness-instruktør, i huset, har en stor viden om kost og ernæring.

Så da hun blev spurgt, om hun kunne tænke sig at blive daglig leder af Frk. Helsekost var hun ikke i tvivl. Svaret var ja.

Hanne er uddannet farmakonom og bachelor i human ernæring, ligesom hun også underviser i vegetarisk/vegansk madlavning på aftenskoler.

- For os er det rigtig vigtigt, at folk får en speciel service. Frk. Helsekost bliver sin egen, og det er netop det vi brænder for - at give folk den særlige oplevelse og hjælpe dem med deres behov, siger Hanne Pedersen.

Fra slutningen af maj rykker kvinderne fra wellnesshuset ind og gør klar til åbning af helsekostbutik. Der er slået hul i muren ind til Jomfrustien 2, hvor der hen over sommeren åbnes for behandlinger. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce

Gærflager til veganere

I Frk. Helsekost vil kunderne finde finde et bred udvalg inden for helsekost, homøopatisk medicin, naturlige produkter og fødevarer. Det er blandt andet en række special-produkter, som veganerne bruger til madlavningen i stedet for animalske produkter som ost og smør.

- Gærflager er blandt de produkter. Vi vil også have fokus på glutenfri produkter, fortæller Hanne Pedersen, som selv er vegetar/veganer og lever lever økologisk og bæredygtig.

Derudover får Frk. Helsekost også et bredt sortiment indenfor personlig pleje og bæredygtige rengøringsartikler - ja alt, hvad den bevidste forbruger efterspørger.

Men butikken bliver meget mere end en helsekostbutik - det bliver også en livsstilsbutik.

Der er allerede slået hul i muren ind til nabobygningen, Jomfrustien 2, hvor der i løbet af sommeren åbner NADA café og andre behandlingstilbud.

Ligesom med Frk. Helsekost bliver den nye wellness-afdeling en underafdeling af Haderslev Wellnesshus.

Frk. Helsekost vil også have en webbutik, og der vil være gratis udbringning af varer i Haderslev.

Idéen til at åbne helsekostbutikken fik Evy Nielsen og Mia Gade under coronakrisen.

De vil gerne et samarbejde med andre lokale handlende i fremtiden, blandt andet om events. Krisen har gjort mange bevidste om, hvor vigtigt det er at samarbejde og handle lokalt.

Til åbningsfesten i Frk. Helsekost onsdag den 3. juni vil Søster Selvsving levere glutenfri kager, og MetteMums kommer med veganske og økologiske appetizers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce