Annonce
Ugeavisen Haderslev

Helle fra Haderslev er ny HR-chef på Sygehus Sønderjylland

Inden Helle Have Mattesen blev ansat som HR-chef hos Sygehus Sønderjylland, har hun været ansat hos Dansani og Davidsens Tømmerhandel. Pressefoto
42-årige Helle Have Mattesen fra Haderslev er den 15. maj tiltrådt som ny HR-chef på Sygehus Sønderjylland.
Annonce

Haderslev/Aabenraa: Den 42-årige Helle Have Mattesen fra Haderslev er blevet ny HR-chef for Sygehus Sønderjylland, det oplyser Sygehus Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Helle Have Mattesen tiltrådte sin nye stilling den 15. maj.

Inden Helle Have Mattesen kom til Sygehus Sønderjylland, har hun været HR- og administrationschef hos Dansani A/S og hun har tidligere været HR-chef i Davidsens Tømmerhandel.

Hun glæder sig over, at hun i sin nye stilling kan dedikere al sin tid til HR. Hun beskriver sin motivation for HR-arbejdet således:

- Jeg vil gerne være med til at sikre, at mennesker har det godt på deres arbejdsplads. At vi glæder os til at komme på arbejde, når vi vågner om morgenen, at vi er glade mens vi er på arbejde, og stadig er det når vi går hjem igen. Og det kan jeg være med til at sætte rammerne for i HR-arbejdet, lyder det.

Når Helle Have Mattesen ikke er på arbejde, så har hun blandt andet varetaget bestyrelses- og formandsposter lokalt. Hun har blandt andet været repræsentant i Det Samarbejdende Råd under Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Haderslev Kommune, hvor fokus ligger på at hjælpe udsatte borgere med at komme tilbage i job og blive selvforsørgende.

Helle Have Mattesen

Er 42 år.

Uddannet revisor med en række efteruddannelser indenfor HR.

Bor i Haderslev sammen med sin mand og deres tre sammenbragte døtre.

Fritiden går med hus, have og hund, madlavning og cykelture på mountainbiken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce