Annonce
Ugeavisen Haderslev

HFK-formand: - Fantastisk at vi må samle 25 til fodbold

Formanden for Haderslev Fodboldklub, Claus Dall, glæder sig over, at klubbens 1100 medlemmer snart kan komme til at spille fodbold igen. Der er lige en udfordring med baner, der endnu ikke er frigivet til sæsonstart, der skal løses. Men han håber, at han sammen med bestyrelsen kan melde noget ud i løbet af weekenden.Arkivfoto: Claus Thorsted
Endnu er de præcise retningslinjer ikke offentliggjort, men fra næste uge må man samle 25 personer til udendørs idræt. Claus Dall fra HFK glæder sig over, at hans 1100 medlemmer snart kan komme på græs igen.

Haderslev: - Jeg sidder faktisk lige og er ved at indkalde bestyrelsen til onlinemøde i aften, siger formand for HFK, Claus Dall.

Selvom det kun er kort tid siden, at det er blevet offentliggjort, at der fra den 1. marts må samles 25 personer til udendørs idræt, så skal der handles hurtigt i HFK.

- Vi har 170 ledere og trænere - og de skal have en melding, siger Claus Dall.

Endnu har han dog ikke noget bud på, hvordan modtagelsen af klubbens 1100 medlemmer kommer til at foregå:

- Vi har ikke fået retningslinjerne fra Dansk Idrætsforbund, men de plejer at være hurtige til at melde noget ud. Og når vi først har en melding fra dem, så kan vi komme i kontakt med ledere og trænere ret hurtigt, siger Claus Dall, der håber med at kunne melde noget ud i løbet af weekenden.

At der nu bliver mulighed for at samles op til 25 personer glæder Claus Dall.

Han kalder det fantastisk:

- Det betyder, at der bliver mulighed for også at afvikle kampe med vores 11-mands hold - også selvom det kommer til at være med en lidt mindre trup. Normalt stiller man med 14 mand pr hold til en kamp.

Annonce

Lukkede baner

Hvordan det praktiske kommer til at foregå er uvist - blandt andet fordi, at størstedelen af de baner, som HFK råder over, stadig er lukkede - som de plejer at være på denne her tid af året:

- De plejer først at blive frigivet omkring påske, men vi har allerede rettet henvendelse til Haderslev Idrætscenter omkring frigivelse af banerne, siger Claus Dall, der erkender, at de nok ikke helt kan holde til at blive taget i brug allerede fra næste uge. Men håbet er lige så lysegrønt som det græs, medlemmerne glæder sig til at spille på igen.

Og helt uden baner er klubben ikke. HFK-formanden kigger efter alternative løsninger:

- Vi har to vinterbaner og en lille kunstgræsbane, som vi kan bruge, siger han.

Derover bliver vil han undersøge, om der er mulighed for at bruge kommunens kunstgræsbane ved det kommende rådhus på havnen.

- Vi har også lethallen, som vi skal undersøge, om vi kan bruge. Jeg ved, at der er ventilation - og måske er der mulighed for, at åbne i begge ender og lave gennemtræk, siger han.

Men en ting er sikkert:

- Vi vil gerne i gang. Det handler om at komme ud og kunne mødes med sine holdkammerater igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce