Annonce
Ugeavisen Haderslev

Historisk samfund genoptager mødeaktiviteter

Annonce

Haderslev: Efter en lang periode uden større aktivitet har den lokale Haderslev-afdeling af Historisk Samfund for Sønderjylland planlagt tre møder i de kommende to måneder.

Det første arrangement er allerede 23. september kl. 19 på Bryggeriet Fuglsang i Haderslev. I over 150 år er der brygget øl på bryggeriet, der således hører til en af landsdelens ældste virksomheder. Det hører også til sjældenhederne at virksomheden – der siden er suppleret med en maltfabrik – stadig ejes af stifterens familie og i dag ledes af tre tipoldebørn af den første brygger Fuglsang. Efter en forfriskning i bryggeriets selskabslokaler holdes der generalforsamling i Haderslev-kredsen med Hans Schultz Hansen som dirigent.

Tilmelding er nødvendig på email til ellenjensen@skodborg-net.dk

Næste møde er er planlagt til onsdag 28.oktober kl. 19 på Harmonien i Haderslev med redaktør Poul-Erik Thomsen, Tinglev, der fortæller om ”Den delte by”.

25. november kommer tidligere generalkonsul Henrik Becker-Christensen og fortæller om tiden som generalkonsul i Flensborg. Den tidligere generalkonsul er netop bogaktuel med en bog om tiden i Flensborg. Det er et eftermiddagsarrangement kl. 15 på Tørning Mølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce