Annonce
Ugeavisen Haderslev

I det mindste har det været et år med langt færre tømmermænd

Line Lind er kommunikationskonsulent. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Jeg har købt en julemand med mundbind til vores juletræ. Den er ikke specielt køn, men på den måde passer den jo meget godt til 2020. Året der blev grimmere, end vi i vores vildeste fantasi kunne have forestillet os.

Nu venter vaccinen lige rundt om hjørnet, og inden vi får set os om, hedder det 2021. Det kan kun blive meget bedre. Men inden vi får lukket og slukket for 2020, så har jeg sat mig for at mindes året for alt det, der trods alt var godt. For der var også noget at glæde os over - ikke mindst når man bor i Haderslev.

Der var Kløften Havefestivalpigerne, der fik fyret op for en gevaldig havefest, som gav genlyd i hele landet. Sammenholdet og opbakningen kunne selv ikke en kinesisk virus få liv med.

Der var alle restauranterne, der gav os gode madoplevelser, mens det hele var lukket ned i foråret. Vi spiste os igennem nye retter på menukortet, og havde det ikke været for jer, så var nedlukningen blevet en smule mere leverpostejsagtig.

Der var SønderjyskE, der godt nok har spillet for halvtomme tribuner det meste af året, hvilket måske godt kunne føre til en halvdepressiv spillestil, men i stedet kvitterede vores blå/hvide helte med en medalje af guld i pokalmesterskabet.

Så er der alle dem, der gennem året tænkte kreativt for at holde stemningen og aktiviteterne oppe på plejecentrene, skolerne, sygehusene, daginstitutioner, bo- og væresteder. Der burde også være en guldmedalje til hver eneste af jer.

Der var selvfølgelig alle festerne, vi ikke kom til: bryllupperne, gadefesten, julefroksterne og de runde fødselsdage. Dem har vi til gode. Men i det mindste har det været et år med langt færre tømmermænd.

Nu glæder jeg mig til 2021. Til vi forhåbentlig slipper af med coronavirus. Til igen at kunne rejse, kramme og slippe for håndsprit, der lugter af tequila.

Rigtig glædelig jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce