Annonce
Ugeavisen Haderslev

I spidsen for Crossfit Dome: - Det er en kæmpe drøm

32-årige Bo Damgaard Poulsen er nu i spidsen for Crossfit Dome på Gasværksvej - både som ejer og head coach.Foto: Stine Hygum
Bo Damgaard Poulsen er i spidsen for Crossfit Dome - både som ejer og head coach.
Annonce

HADERSLEV: Lige om hjørnet er det et år siden, at Crossfit Dome åbnede og i den tid er der ikke bare kommet flere medlemmer, der er også sket lidt på ejerfronten.

Hvor det tidligere var Bo Damgaard Poulsen, Jon Skriver og en investor, der ejede Crossfit Dome, så har Bo Damgaard Poulsen nu overtaget Jon Skrivers andel.

- Jon har fuldtidsarbejde ved siden af og kunne ikke blive ved med at finde tid til begge dele, siger Bo Damgaard Poulsen.

Han lægger ikke skjul på, at det for ham er en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse, da han blev ejer af Crossfit Dome.

- Det er en stor milepæl. Det er det, jeg har gået efter de sidste fire år, siger Bo Damgaard Poulsen, der oprindeligt er uddannet mekaniker.

Da han fandt ud af, at hans interesse i biler ikke var stor nok til at han skulle være mekaniker resten af sit liv, besluttede han sig for at gå en ny vej.

- Så jeg startede med at blive instruktør i det lokale fitnesscenter - og siden uddannede jeg mig til crossfitinstruktør, siger Bo Damgaard Poulsen, der udover at være ejer af Crossfit Dome også er head coach.

- Nogle gange skal man gå med sin mavefornemmelse, siger han og smiler.

Crossfit Dome

Holder til på Gasværksvej 11 og holder åbent hus den 5. oktober.

Deltog i år for første gang med et hold til Stafet for Livet. De havde 119 på holdet og et mål om at samle 11.800 kroner ind. Resultatet blev 20.842 kroner.

Man kan se mere om Crossfit Dome på deres hjemmeside, på Facebook og på Instagram.

Annonce

Udvikling

Siden åbningen af Crossfit Dome i slutningen af september 2018 er der kommet flere ting på programmet:

Nu er der også Fit Mama hold og CrossKidz for de 6-12 årige.

- Og så har vi en nyhed på vej med CrossTeenz for unge mellem 13 og 16 år. Der er efterspørgsel på det, så nu gør vi det, siger Bo Damgaard Poulsen og fortsætter:

- Det er vigtigt at starte ud med at være en del af fællesskabet - og at man ikke kun er sammen med dem som man træner fodbold med i den bydel, hvor man bor.

Derudover er der også kommet basishold i crossfit:

- Der lærer man de grundlæggende ting, så man ikke er utryg ved alt det nye. Det er blevet taget godt imod. Man lærer, hvordan man skal stå og hvad man skal gøre for at undgå at få skader, siger Bo Damgaard Poulsen.

Annonce

Fællesskabet

Bo Damgaard Poulsen kommer igen og igen tilbage til en ting, når han taler om Crossfit Dome: Fællesskabet.

- Her går vi ikke op i, at du står i det nyeste smarte tøj og har det sidste nye udstyr. Men vi går op i, at du gør det så godt, som du kan og at du bliver bedre og sundere med tiden. Man fejrer succeserne og snakker sammen - det er ligemeget om man er direktør eller kassedame, siger han og roser samtidig medlemmerne for altid at tage godt imod nye crossfittere.

Tiden vil vise, om Crossfit Dome bliver ved med at have til huse på Gasværksvej. Hvis ideen om at bygge et højhus på havnen bliver en realitet, så kommer det til at ligge lige præcis der, hvor Crossfit Dome er.

- Hvis det bliver besluttet, at der skal bygges et højhus, så forsikrer jeg medlemmerne om, at vi finder et godt nyt sted, inden for det års opsigelse, som vi har, slutter Bo Damgaard Poulsen.

Det er næsten et år siden, at man første gang kunne få brugt muskler, som man ikke vidste, at man havde i Crossfit Dome. Bo Damgaard Poulsen er både ejer og head coach.Foto: Stine Hygum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce