Annonce
Ugeavisen Haderslev

Iværksætter i Haderslev vil hjælpe unge med at udleve drømmen om at blive ski-instruktør

Karim Pedersen har startet virksomheden Slopesters, der skal hjælpe unge om at realisere drømmen om at blive skiinstruktør i Østrig. Privatfoto
Annonce

Haderslev: For mange unge, der har været på skiferie i foreksempel Østrig, er drømmen selv at blive ski-instruktører og dermed få lejlighed til at tilbringe hele den - her i landet - typisk våde og kolde vinter - under blå himmel på de hvide løjper i Alperne. Den drøm forsøger et nystartet Haderslev-firma "Slopesters" nu at realisere. Firmaets medstifter Karim Pedersen har erfaring fra højskoleverden, hvor han har arbejdet med formidling af unge til den østrigske skibranche i adskillige år. Nu har han startet sit eget firma, Slopesters, som skal hjælpe danske unge med at opfylde drømmen om en hel sæson i Østrig.

Slopesters tilbyder et intensivt forløb med 10 dages undervisning og forberedelse i Danmark, 10 dages undervisning i Østrig med dygtige skilærere og 10 dage på den officielle østrigske skilærer-uddannelse. Herefter er man uddannet certificeret skilærer, forudsat at man består. Efterfølgende har Slopesters jobaftaler med førende østrigske skiskoler på spændende destinationer, og kurset kompletteres altså med en afsluttende jobgaranti på en skiskole dernede.

- Vores mission er at give de unge en god basisuddannelse og fantastisk oplevelse i Østrig, fortæller Karim Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce