Annonce
Ugeavisen Haderslev

Jeg elsker at være mor - og jeg elsker mine fem "fridage"

Randi Wael er head of sales hos Stanleybet.Foto: Jacob Schultz
Annonce

Jeg har fået fem "fridage" og jeg elsker det.

Når jeg siger det højt, bliver modtageren som regel lidt stille - så sætningen bliver ret hurtigt fulgt op med, det er jo ikke fordi jeg ikke elsker min datter, for det gør jeg bestemt!!!

En skilsmisse er altid noget skrammel og virkelig hård for alle, men når man er landet på benene igen og har fundet sig til rette i det nye liv, er der bare nogle ting som er ret fantastiske.

Jeg tror faktisk der er mange, som har det lige som jeg. Men man siger det bare ikke højt. Det er ret tabubelagt at sige, jeg nyder de dage, hvor jeg ikke har mine unger.

Tænk, hvis folk tror jeg ikke elsker mine børn. Ej, det kan man da ikke sige - og man har en tendens til at føle, man skal forsvare sine ord. Det har jeg også selv.

Der er ingen tvivl om, jeg elsker at have mine unger hjemme og lave alle de ting der nu følger med.

Vi har lige haft en fantastisk weekend, hvor vi har fyret den fedeste diskofest af for Cirkelines klasse.

Alle forberedelser op til - heldigvis tager de store knægte altid tager del i løjerne (heldige mig) - selv de tre timer, hvor der var 18 11-årige med et støjniveau som Arbejdstilsynet i hvert fald ikke ville godkende - var fantastiske, håndboldkampe, at være problemknuser når der er intriger i klassen, putte om aftenen ved sengetid - selv vasketøjet eller?

Jeg mener alle de ting det indebærer at være mor er noget, jeg elsker... uanset hvad det er.

Så har jeg fem "fridage" til at gøre lige præcis, hvad jeg har lyst til og bare være mig selv.

Det er jo en helt ny verden der åbner sig.

Jeg kan og vil ikke undvære noget af det overhovedet!!

Men jeg glæder mig også til, når pigebarnet drager afsted til sin far.

Det giver bare en dejlig frihed i fem dage, hvor ingenting behøves at planlægges. Overspringshandlinger er blevet min bedste ven, der skal ikke smøres madpakker, så køleskabet må gerne være tomt. Jeg kan tage til København og arbejde tre dage i træk - uden den mindste form for dårlig samvittighed over ikke at være hjemme og ikke mindst byde ind på en fest i ny og næ - eller måske ofte.

Man kan jo lige så godt få det bedste ud af det, når det nu er sådan og det er simpelthen bare helt OKAY, både at nyde og leve livet.

Der burde være en lov, der sagde at alle forældre inkl. småbørnsforældre skulle tage to fridage om måneden uden børn, så ville antallet af skilsmisser nok falde en anelse.

Nuvel, mine fem "fridage" er blevet indskrænket lidt, eftersom mine to store skønne knægte er flyttet hjem igen og morgenet forsvinder bare aldrig - selv om de jo egentlig er voksne.

Jeg kan og vil ikke undvære noget af det overhovedet!!
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce