Annonce
Ugeavisen Haderslev

- Jeg ville faktisk ønske, at jeg ikke var denne uges klummeskribent

Nanna Lei Kongsted-Blomgreen er indehaver af Frisør Lei på Stormklokken. Foto: Stine Hygum
Annonce

Jeg ville faktisk ønske, at jeg ikke var denne uges klummeskribent. For der er jo den ting, som ligger på alles læber for tiden, og som heller ikke jeg kommer udenom at nævne: Coronavirussen! Noget forbandet bras, der er kommet for at blive.

Men hvor kom det fra og hvor er det på vej hen?

Var det fordi en kineser absolut skulle spise en slange, som havde spist en flagermus?

Eller er det i virkeligheden naturens måde at få reduceret verdensbefolkningen på.

Eller er det rent faktisk for at minde os om, at vi ikke er udødelige? Eller for at få os til at stoppe op og tænke over livet. Er det for at minde os om, at det nok er en god idé, at gemme til dårlige tider, så vi en anden gang ikke er så sårbare. Man må sige, at uanset hvad, så lærer vi det på den hårde måde. Konsekvenserne er enorme, og selvom politikerne med videre har arbejdet på højtryk for at sprede et sikkerhedsnet ud under os, så kommer vi jo alle til lide et eller andet tab.

Alle har sin egen holdning til situationen. Nogen synes, at de offentlige bliver forfordelt- alt imens vi private betaler gildet. Personligt er det fint med mig. Jeg er bare taknemlig for, at jeg fortsat må holde hjulene igang - også selvom andre synes, jeg er ansvarsløs og burde lukke min forretning.

Man må sige, at i krisetider kommer man til at se folks sande ansigter. Ordet egoisme for en helt ny betydning. Selv har jeg i weekenden haft lyst til både at gå i biografen og ud at spise, bare fordi det ikke er muligt. Jeg er selvfølgelig blevet hjemme, selvom mit sociale behov voksede indeni. Min fornuft sejrede! Og alt i mens nogen render rundt og hamstrer toiletpapir, så finder jeg en anden løsning, indtil Rema er fyldt op igen. Jeg tømmer fryseren, og minder mig selv om, at intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Stram Kurs har nemlig aflyst flere arrangementer, og i dag skal vi have æblegrød. Æblerne fandt jeg nederst i fryseren, de er vist fra dengang arvingen var lille. Den 11. fylder han 18 år. Jeg håber, vi er ude på den anden side til den tid. For så er der mere end en ting vi kan fejre den dag.

Man må sige, at uanset hvad, så lærer vi det på den hårde måde. Konsekvenserne er enorme, og selvom politikerne med videre har arbejdet på højtryk for at sprede et sikkerhedsnet ud under os, så kommer vi jo alle til lide et eller andet tab.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce