Annonce
Ugeavisen Haderslev

Jintana prøver lykken med ny butik i Storegade

Hele dyreriget er repræsenteret i Jintanas lille butik i Storegade. Foto: Dorthe Rasmussen
Jintana Sørensen åbner mandag butikken Lucky med salg af flotte træfigurer og andet brugskunst fra sit hjemland, Thailand.
Annonce

HADERSLEV: Der er masser af dyr i Jintanas butik, og de er allesammen lavet af træ.

- Butikken hedder Lucky, for det siger vi tit i Thailand, når vi ønsker hinanden held og lykke, fortæller Jintana, som stammer fra Suri - tæt på grænsen til Cambodja.

I dag hedder hun Sørensen til efternavn og bor i Haderslev med sin mand selvstændig mekaniker Henrik Sørensen fra H.S. Biler på Hirsevej og deres to børn Nikolaj og Isabella.

Jintana har åbnet butikken i Storegade 27, der tidligere husede den Lille Købmand og senest Hobbyshoppen.dk., der er flyttet over på den anden side af gaden.

Jintana og Henrik Sørensen har i flere år sammen drevet et firma sammen, hvor de importerer ting og sager fra Thailand.

- Vi har haft forretninger i Esbjerg og i Kolding, som vi har lukket nu, for vi vil hellere være her i Haderslev, hvor vi bor, fortæller Jintana.

Hun er i øjeblikket sommeferie-vikar på Humletoftens Plejecenter, så Henrik hjælper til med at passe butikken her i starten.

Parret har hygget sig med at indrette Lucky sammen med deres børn.

De mødtes i Thailand, hvor Henrik var på ferie, og nu har de været gift i ti år.

Næsten alle træ-figurerne i butikken kommer fra Changmai i det nordlige Thailand.

Det er unika-håndværk til priser, hvor alle kan være med, og derfor håber parret også selvfølgelig også, at det kan gå med butikken i Haderslev - med lidt lykke og lidt held!

Familien Sørensen fra venstre Henrik med Isabella og Jintana med Nikolaj har hjulpet hinanden med at indrette Lukcy. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce