Annonce
Ugeavisen Haderslev

Jomfrustien får ny asfalt: Ensretning påvirker trafik

Jomfrustien skal have ny asfalt. Trafikken på den stærkt trafikerede vej bliver derfor indskrænket torsdag, fredag,mandag, tirsdag og onsdag. Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Haderslev Kommune er gået i gang med at lægge ny asfalt på Jomfrustien. Torsdag og fredag fræses gammel asfalt af, mens der kommer ny asfalt på mandag og tirsdag i den kommende uge.
Annonce

Bilister og andre trafikanter, der kører frem og tilbage ad Jomfrustien må i de kommende dage forberede sig på, at trafikafviklingen ikke glider så glat. Klokken 6 torsdag gik asfalteringen af Jomfrustien i gang.

Det betyder, at den stærkt trafikerede vej vil være ensrettet fra Bygnaf til rundkørslen ved Nordhavnsvej og Toldbodgade, mens arbejdet står på. Allegade er spærret ved Jomfrustien i begge retninger.

I en pressemeddelelse opfordrer kommunen folk til at begrænse kørsel på Jomfrustien, hvis det er muligt, så arbejdet kan blive overstået så hurtigt som muligt.


Mens arbejdet står på, kan man køre til alle forretninger i området, men der kan være ventetid, når folkene arbejder foran den enkelte indkørsel.

Haderslev Kommune


Mens arbejdet står på, kan man køre til alle forretninger i området, men der kan være ventetid, når folkene arbejder foran den enkelte indkørsel.

Arbejdet udføres følgende dage:

Torsdag 12. november og fredag 13. november 2020 klokken 6-20 fræses gammel asfalt af.

Mandag 16. november og tirsdag 17. november 2020 klokken 6 til 20 lægges ny asfalt på.

Onsdag 18. november 2020 laves nye striber.

Annonce

Omkørsel

Jomfrustien er ensrettet fra Bygnaf til rundkørslen ved Nordhavnsvej/Fjelstrupvej. Omkørsel ad Aastrupvej.

Du kan ikke køre ind på Jomfrustien fra Allégade i begge retninger. Omkørsel ad Østergade, når du kommer fra syd og Bygnaf, når du kommer fra nord.

Parkering i Håndværkerparken skal ske med ind- og udkørsel ved Teaterstien.

Ensretningen og omkørslen ophæves i weekenden, mens der ikke arbejdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce