Annonce
Ugeavisen Haderslev

Jubii: Så kan vi endelig blive klippet og masseret igen

Frisør og indehaver Anette Juul Nielsen fra Park by Korsvik på Gravene er klar til at klippe igennem, når salonen åbner igen den 6. april. Foto: Dorthe Rasmussen
- Så fedt, lyder det fra massør Peter Rasmussen dagen efter meldingen om, at de liberale serviceerhverv må genåbne den 6. april. Telefonerne er rødglødende, for nu skal der bookes tid.

HADERSLEV: Nu skal der bookes tider!

Folk kom til tasterne hjemme i stuerne, da aftalen om Danmarks genåbning blev meldt ud mandag aften. 
Tirsdag den 6. april må de liberale serviceerhverv, blandt andet frisører og massører, åbne igen.

Den gode nyhed har givet rødglødende telefoner hos blandt andre frisør Park by Korsvik på Gravene og hos massør Peter Rasmussen, som driver Massage i Haderslev i Dampassagen.

- Det er bare så fedt. Det har været ekstreme tre måneder, hvor man også har ligget underdrejet økonomisk. Selv om der er noget, der hedder hjælpepakker, så har det her kostet mig et minus på 200.000 kroner,  konstaterer Rasmussen.

Han har brugt ventetiden på at tage nogle kurser og flytte sin forretning.

Nu bor Massage i Haderslev i stueplan i de lokaler i Dampassagen, hvor der tidligere var en bedemandsforretning.Det er bare så fedt. Det har været ekstreme tre måneder, hvor man også har ligget underdrejet økonomisk.

Peter Rasmussen, Massage i Haderslev
Annonce

Slået tilbage til start

Hver gang, folk booker online, tikker der en SMS ind.

Det er en dejlig lyd, konstaterer Peter Rasmussen.

Han starter ud igen med en syv dages arbejdsuge, for der er meget, der skal indhentes.

- Det er både i forhold til de huller, som nedlukningen har lavet i økonomien, men også i forhold til hullerne i de mennesker, der kommer her. Mange er jo slået tilbage til start i forhold til de problemer, de har med smerter. De mennesker har i den grad lidt under nedlukningen, konstaterer Peter Rasmussen.

Annonce

Slut med corona-hår

Noget andet er at gå rundt med corona-hår. Så er der lidt at grine af, mens man går og venter på at få en tid i frisørstolen.

Hos Park by Korsvik er indehaver Anette Juul Nielsen og hendes team klar til at klippe igennem.

Der har været tryk på online-bookingen lige siden mandagens udmelding, og det har været et kæmpe arbejde at flytte alle de tider, der er blevet aflyst under nedlukningen.

- Vores kunder har været utrolig søde og forstående. Vi starter ud med udvidede åbningstider. Det bliver så dejligt at komme i gang igen, siger Anette Juul Nielsen.

Efter at have drevet klinik på første sal i gågaden, er massør og akupunktør Peter Rasmussen nu rykket ned i gadeplan i Storegade 11F. Han holdt flyttedag mandag den 21. december 2020 - samme dag, som statsministeren lukkede Danmark ned på ny, så nu glæder han sig i den grad til at komme  i gang. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce