Annonce
Ugeavisen Haderslev

Julemand og juletræer - med masser af afstand

Søren Flintrup og Michael Møller Flintrup har 5000 juletræer i deres plantage. Arkivfoto: Stine Hygum
I Starup kan man igen i år købe juletræer og møde julemanden. Og som noget helt nyt, så er der også mulighed for at springe med sin kæphest.
Annonce

Starup: Det er i år sjette år i træk, at at brødrene Flintrup sælger ud af deres juletræer på Lunding Møllevej i december.

Konceptet fra de tidligere år fortsætter - man kan selv gå på juletræsjagt i plantagen eller finde det helt rigtige træ på gårdspladsen , hvor man også kan købe pyntegrønt.

- Der er ingen grund til at ændre noget, der fungerer godt, siger Søren Flintrup, der sammen med sin bror, Michael Møller Flintrup, igen vil sælge grillpølser, gløgg, varm kakao og æbleskriver - og så vil der være gratis chokoladejulekalendere til børnene.

Julemanden kigger også forbi med slik til børnene. Det gør han den 6. og 20. december.

Hvis børnene trænger til at brænde mere krudt af, så er der også mulighed for at snuppe sin kæphest med og snuppe en tur på kæphestespringbanen. Hvis man ikke selv har en kæphest, så er der mulighed for at låne en.

- Vi fortæller løbende om aktiviteter og åbningstider på vores Facebookside "Juletræer i Starup, siger Søren Flintrup.

Noget er dog ikke helt, som det det plejer hos "Juletræer i Starup".

I de seneste år har lokale foreninger hjulpet til med at sælge gløgg og æbleskiver. Det er ikke muligt i år på grund af den nuværende coronasituation.

- Vi er i år selvfølgelig ekstra opmærksomme på afstand, plads og ekstra god hygiejne. Derfor er teltet i år droppet og i stedet forgår det hele udenfor med ekstra god afstand, siger Søren Flintrup.

Igen i år finder brødrene deres juletræsspidser frem.

- Specielt mændenes er meget begejstret for dette tiltag, siger Michael Møller Flintrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce