Annonce
Ugeavisen Haderslev

Julemanden har afleveret sin gamle kane på Slesvigske Vognsamling

Museumsinspektør Kim Jacobus Paulsen håber, at rigtigt mange børn vil være med til at pynte den gamle kane. PR-foto
Slesvigske Vognsamling inviterer børnehaver, indskolingsklasser og SFO´er til at hjælpe med at pynte julemandens kane inden jul.
Annonce

Haderslev: Slesvigske Vognsamling søger juleassistance og inviterer derfor børnehaver, indskolingsklasser og SFO´er til at hjælpe med at pynte kanen frem til jul.

- Det er rigtigt nok, siger museumsinspektør Kim Jacobus Paulsen i en pressemeddelelse.

- For et par uger siden ringede en af julemandens assistenter til os for at spørge, om vi ville have julemandens gamle kane. Det ville vi selvfølgelig meget gerne, siger han.

Han fortæller også, at det var nødvendigt for julemanden at anskaffe sig en ny, da børn får flere og flere julegaver, og den gamle ganske enkelt var blevet for lille.

- Vi aftalte med julemanden, at den skal udstilles og pyntes i december, forklarer museets nisseansvarlige Maria Lindblad Lykkegaard Pekruhn.

- Han sagde også, at det er børn, der skal pynte den. Det er ikke en opgave for voksne, der er for kedelige og har alt for lidt fantasi.

Derfor inviterer Slesvigske Vognsamling, børnehaver, indskolingsklasser og SFO-er til at hjælpe med at pynte kanen. De får mulighed for at se julemandens gamle kane, de hjælper med at pynte den, vi synger lidt, og der bliver fortalt et par nissehistorier fra det virkelige liv. Museet kan desværre ikke betale for den store hjælp, men til gengæld er arrangementet gratis. Man kan tilmelde sig på tlf. 74347816 eller sende en mail til kijp@haderslev.dk.

- Vi er klar tirsdag til fredag fra kl. 10-16 i december frem til jul, julesmiler Kim.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce