Annonce
Ugeavisen Haderslev

Julemesse på Tørning Mølle

Julemessen på Tørning Mølle finder sted lørdag 30. november og 1. december - begge dage fra kl. 10 til kl. 16. PR-foto
Der er mere end 60 stande, hvorfra der sælges kreativ husflidskunst og gaveideer.
Annonce

Tørning: For 34. gang glæder det Bjarne Beck, daglig leder på Tørning Mølle, at slå dørene op og byde velkommen til årets julemesse. Det starter med, at børnene kalder på julemanden, og når han stikker hovedet frem i lugen på toppen af den gamle mølle, henter Falck ham ned med den store stigevogn. Her vil julemanden dele en god godtepose ud til de fremmødte børn. Du kan møde julemanden under hele julemessen, og gratis få et billede sammen med ham i hans kane.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Tørning Mølle.

Der er mere end 60 stande, hvorfra der sælges kreativ husflidskunst og gaveideer. Der er en arbejdende trædrejer, nisser, julepynt, glaskunst, beklædning, dekorationer og meget mere. Man kan også smage på vin, lokal øl, julesmåkager, chokolade, røgede fisk, økologisk kød og pålæg og meget mere.

Annonce

Lav dine egne juleting

Der er pyntet op til jul i møllen, teltet og laden, så hele messen summer og oser af god gammeldags jul. I møllen er en kreativ stand, hvor man kan lære at lave sine egne ting til jul. Standene udlodder gaver, som man kan vinde på indgangsbilletten. Man kan også vinde vin ved at stemme på den flotteste stand. Børn kan vinde gavekort ved at deltage i nissejagten.

I staldcaféen er der æbleskiver og gløgg, og i fars bar er der glühwein, fadøl og pølser og meget andet. Julemessen på Tørning Mølle finder sted lørdag 30. november og 1. december - begge dage fra kl. 10 til kl. 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce