Annonce
Ugeavisen Haderslev

Julerocken lever i SG25

Luca Frisbee er et af de tre bands, som er klar til Julerock i SG25 den 21. december.Privatfoto
Tre forskellige bands indtager Slotsgade 25 lørdag den 21. december.
Annonce

HADERSLEV: Igen i år får julen et ordentligt skud rock. når SG25 inviterer indenfor til Julerock lørdag den 21. december i Slotsgade 25.

I år er der tre bands på programmet.

Klokken 21 kan man opleve Luca Frisbee, der spiller en blanding af coverrock og blues. Det lokale band består af Morten Forsberg Rod, Lise Holt Larsen, Thomas Sørensen og Lars Hauritz. Derudover er Thomas Hannibal fra Top Seven med som gueststar.

En time og 15 minutter senere er Julerock klar til band nummer to. Det er Kuko De Kobra fra Vejle, som spiller melodisk rock. Musikbladet Gaffa har omtalt bande som noget, der kan sammenlignes med Dizzy Mizz Lizzy - dog uden at der er tale om en fantasiløs kopi. De har udgivet "A Girl And Her Giraffe".

23.30 går aftenens sidste band på. Det er albumaktuelle Mawic, som i år har vundet "Årets Live Pris - Odense Live Prisen".

Det er ikke første gang, at Mawic spiller i Haderslev. Bandet har spillet til Kløften Festival - og blandt bandets medlemmer er der også lokale rødder.

Der er mulighed for at købe billetter i forsalg og i døren, hvis der er flere tilbage, og dørene åbnes klokken 2030.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce