Annonce
Ugeavisen Haderslev

Julestemningen rykker ind i Slotsgade

I de kommende to weekender skruer en række kulturaktører helt op for julehyggen i Slotsgade. Pressefoto
Annonce

I de kommende to weekender, den 16.-17. og den 23.-24. november er en række kulturaktører i Slotsgade gået sammen om at tænde julelysene og åbne dørerne og skrue helt op for julestemningen, oplyser de i en pressemeddelelse.

Der bliver mulighed for at se kunstkeramik hos Heidi og Aage Birck, lave juledekorationer og spise æbleskiver i Slotsgade 25, komme til revysang eller spise juleplatte hos Haderslevhus.

Hos Ehlers Samlingen er der pyntet op til den store julemedalje og der er mulighed for at købe julegaver og julepynt i butikken, hjælpe med at pynte juletræet i Von Oberbergs Hus eller måske få et foto til årets julekort på kanen i gården. Udstillingerne er også åbne, så man kan se Nordeuropas største lertøjssamling eller besøge den nyeste udstilling i kælderen under Von Oberbergs Hus.

Christina Friis sælger håndlavet keramik fra sit pottemagerværksted. Vægterlauget går vægtergang og byhistorien fortælles gennem nedslag i Slotsgades, hvor der også åbnes ind til baggårde, der ikke normalt er åbne for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce