Annonce
Ugeavisen Haderslev

Juletræer og julemand i Starup

Julemanden kigger de kommende søndage forbi "Juletræer i Starup" på Lunding Nørregaard på Lunding Møllevej. Privatfoto
Annonce

Starup: For femte år i træk er der salg af juletræer på Lunding Nørregaard i Starup.

Det er Søren Flintrup og hans bror Michael, der sælger juletræer og skruer op for julestemningen med grillpølser, æbleskiver, gløgg, kaffe, sodavand og slikposer til børnene.

- Vi har stillet telt op i gårdspladsen med borde, bænke og julemusik, der sørger for den helt rette stemning. Alle kunder tilbydes også at få spidset stammen på juletræet, således at det lettere kan monteres i juletræsfoden. Specielt mændene er meget begejstrede for dette tiltag, siger Michael Flintrup i en pressemeddelelse.

Brødrene klarer ikke hele opgaven selv:

- Vi får igen i år opbakning af lokale sportsklubber, hvor både Starup UIF, VIK og HFK har hjulpet med aktiviteter i forbindelse med juletræssalget. Til gengæld støtter vi klubberne med tilskud til deres lokale turneringer, rejser eller nyt spillertøj. Vi glæder os meget over klubbernes store engagement og glæder os samtidig over, at vi kan give et økonomisk tilskud retur, siger Søren Flintrup.

På Facebooksiden "Juletræer i Starup" kan man se mere om tidspunkter, men det kan afsløres, at julemanden kigger forbi den 15. og 22. december. Begge dage klokken 14.

- Han har slikposer med til alle børn. Der plejer at være mange små forventningsfulde øjne, siger Michael Flintrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce