Annonce
Ugeavisen Haderslev

Kampagne inviterer til gåtur i mørket i Haderslev Dyrehave

Der inviterres til en gåtur i Haderslev Dyrehave - dog ikke som på fotoet i dagslys, men efter mørket er faldet på. Pressefoto.

Haderslev: I forbindelse med den landsdækkende kampagne ”nat i naturen” arrangerer Naturstyrelsen Sønderjylland en gåtur i mørket i Haderslev Dyrehave lørdag den 8. maj fra kl. 23:00 og to timer frem.

En gåtur i mørke kan være grænseoverskridende, idet synssansen bliver sat mere eller mindre ud af spil. Efter lidt tid i mørket vil øjnene vænne sig til det manglende lys, hvorved man kan bevæge sig rundt i mørket. Når synssansen er nedsat, vil de øvrige sanser blive skærpet. Man kan derfor opleve naturen på en helt anden måde.

Denne nat vil der være tilrettelagt en rute på godt fire kilometer, som kan følges ved hjælp af særlige pejlemærker, så det er muligt at gå turen igennem den mørke skov uden brug af kunstigt lys.

Ved ankomst får hver gruppe udleveret et kort over ruten. Grupperne bliver sendt afsted med intervaller på fem minutter.

Grundet coronarestriktioner er tilmelding nødvendig. Det sker via e-mail på jejfs@nst.dk, hvor man skal angive sit navn og antal deltagere. Er der plads, vil man modtage en bekræftelse med angivelse af mødested.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce