Annonce
Ugeavisen Haderslev

Noa Noa åbner snart i Storegade

Så er det officielt. Erhvervsmægler Anita Olling Horshauge fra Nordicals klister "Udlejet!" plakaten i vinduet Storegade 19. Foto: Dorthe Rasmussen
Tøjbrandet Noa Noa søger lige nu efter personale til en ny butik i Haderslev. Kæden har lejet sig ind i Storegade 19 - det tidligere Only
Annonce

HADERSLEV: En ny tøjkæde er på vej til byen.

Det drejer sig om brandet Noa Noa, som tidligere har haft butik i blandt andet Kolding Storcenter.

I slutningen af oktober åbner Noa Noa en helt ny butik i Storegade 19, der indtil for halvandet siden husede Only, der er flyttet til Gravene.

- Butikken er lige til at gå til, og vi genbruger det, vi kan. Men selvfølgelig skal der ske lidt, så butikken passer til vores koncept, fortæller Peter Andesen, som er butiksansvarlig i Noa Noa.

I en jobannonce på Jobindex søger Noa Noa i øjeblikket efter salgspersonale til den nye butik i Haderslev, og fredag var erhvervsmægler Anita Olling Horshauge fra  Nordicals i Haderslev ude og klistre en Udlejet" plakat på facaden på Storegade 19, hvilket tiltrak sig en del opmærksomhed fra forbipasserende.

Folk bliver glade, når de ser, at der åbner nye butikker i byen.

Selv om det er en svær tid, hvor  covid-19 sætter en dæmper på bylivet, så er der i øjeblikket stor travlhed på kontoret hos Nordicals, der står for udlejningen af mange af de tomme erhvervs/butikslejemål i byen.


- Vi tror meget på det lokale og de mindre byer

Peter Andesen, butiksansvarlig for Noa Noa


Flere eksisterende butikker er flyttet rundt de seneste år og efterladt andre tomme butiksruder i byen.

- Det er godt, at det er en ny butik, der kommer til byen, Så det her er et af de lejemål, vi er ekstra glade for at kunne sætte kryds ved, fortæller Ania Olling Horshauge.

Noa Noas  butiks-ansvarlige Peter Andersen fortæller, at kæden har de seneste år sagt farvel til storcentrene og bevæget sig ud i byerne, hvor den senest har åbnet nye butikker i Silkeborg og Sønderborg.

- Vi tror meget på det lokale og de mindre byer, fortæller Peter Andersen.

Noa Noa er et  international kendt dansk tøjbrand,  som designer tøj og tilbehør til både kvinder og børn.

- Noa Noa er tøj til både hverdag og fest. Vi føler, at vi passer perfekt ind i gågaderne og de små lokale bybilleder, siger Peter Andersen.

Han forventer, at butikken i Haderslev er klar til åbning i slutningen af oktober.

- Må jeg spørge. Hvad skal der være der? Anita Olling Horshauge havde knap fået plakaten op af posen, før hun fik henvendelser fra nysgerrige forbipasserende. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce