Annonce
Ugeavisen Haderslev

Klar efter påske: Starwash i Starup udvider

Hos Starwash kommer der efter påske endnu en vaskehal. Vaskehallen til venstre blev indviet i sommer. Men indehaver Karsten Wolff oplever, at der er kundegrundlag til endnu en vaskehal. Foto: Stine Hygum
Der kommer til at være endnu en vaskehal i Starwash. Den er klar til brug efter påske. Kunderne får også en overdækket pusleplads til deres biler.

Starup: Det er populært at vaske sin bil hos Starwash på Årøsund Landevej i Starup. Derfor er indehaveren af Starwash, Karsten Wolff, nu er i gang med at udvide med endnu en vaskehal.

- Hvis alt går efter planen, så er den klar til brug i uge 15, siger Karsten Wolff.

Starwash åbnede i sommeren 2020 og allerede dengang havde Karsten Wolff gjort klar til, at han kunne få installeret endnu en vaskemaskine, hvis han kunne mærke, at der var et behov for det.

Karsten Wolff er indehaver af Starwash i Starup, hvor der i øjeblikket arbejdes på en udvidelse af vaskekapaciteten. Arkivfoto: Stine Hygum

Og det har det vist sig, at der er.

- Maskinen har vasket mere end jeg havde regnet med, siger Karsten Wolff og fortsætter:

- Det rygtes, at det er en god maskine. Og jeg oplever, at folk ikke vil holde i kø - der er nogle, der kører igen, når der er tre-fire stykker i kø - og det går jo ikke. Men det er positivt - og så må vi hellere få en vaskehal mere, siger Karsten Wolff.

Annonce

Lysshow

Det er ikke helt den samme vaskemaskine, der bliver installeret i den nye vaskehal.

- Maskine nummer to har lidt mere udstyr end den første, siger Karsten Wolff.

Et kig på maskinens specifikationer afslører, at der blandt andet er mulighed for at opleve FoamSensation med lys og skum i nogle af vaskene og så er der nogle særlige sidebørster, som skulle kunne ramme nogle af de steder, hvor andre sidebørster giver op.

Karsten Wolff har derudover investeret i et vandrensningssystem, der betyder et forbrug på 30 liter vand pr vask.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce