Annonce
Ugeavisen Haderslev

Koks i kommunikationen: Mange er gået forgæves til lukket Telenor-butik i Haderslev

Den lukkede Telenor-butik i gågaden. En plakat i dør-vinduet skulle have informeret kunderne om, hvor de nu skal tage hen for at få personlig betjening.  Plakaten er faldet ned og ligger med den blanke side opad, da avisens udsendte kom forbi butikken fredag. På plakaten står der, at "butikken er lukket, og vi beklager, at du er gået forgæves. Vi er klar til at betjene dig i vores butik Bilka Kolding Storcenter. "Foto: Dorthe Rasmussen
Telenor har lukket 13 butikker i landet, her i blandt butikken i Haderslevs gågade. Mange er gået forgæves i ugens løb, for plakaten i vinduet er faldet ned og ligger med den blanke side opad.
Annonce

HADERSLEV:  Flere lokale Telenor-kunder er i den forgange uge gået forgæves med lånte routere og andet udstyr til butikken i Bispegade 8.

Mindre er frustrationerne ikke blevet af, at plakaten med information om, hvor kunderne fremover  skal tage hen, er faldet ned.
Plakaten ligger på gulvet med den blanke side opad under vinduet i døren, da avisens udsendte kommer forbi. Og der er ikke ét øje i miles omkreds, der kan forklare, hvorfor døren er lukket, og gitterne er rullet ned.

- Jeg har set flere kunder, der står og måber foran butikken. De ved ikke, hvordan de skal komme af med deres routere, fortæller én borger, der ofte færdes i gågaden til avisen.

Så vi ringer til Telenors kommunikationsafdeling.

- Vi har ikke indtryk af, at der har været telefonstorm fra kunder i Haderslev, lyder det i røret fra Lise Kirkegaard, som har titel af Director Communications and CSR.

Hun takker også for info om, at lukkeplakaten er faldet ned:

- Vi sørger for, at den kommer op igen hurtigst muligt!

Annonce

Skal køre til Kolding Storcenter

Den vigtige info på plakaten er, at kunderne i Haderslev nu  henvises  til Telenors butik i Kolding Storcenter.


Vi har ikke indtryk af, at der har været telefonstorm fra kunder i Haderslev.

Telenors kommunikationsafdeling


Det er også her, at eventuelle telefoner, der har været til reparation i butik i Haderslev, eller bestilte pakker, der skulle have være leveret i butikken i Haderslev, kan afhentes.

Butikken i Haderslev er en af 13 butikker, som landet over er blevet lukket, oplyser Telenor i en pressemeddelelse.

- Under corona er vi blevet yderligere bekræftet i behovet for et diversificeret kanalmix, og vi kan se, at flere danskere fastholder de ændrede adfærdsmønstre og søger online, og derfor har vi valgt at investere i nye salgskanaler, digitale platforme og nye beliggenheder, mens vi på samme tid lukker 13 af vores butikker, udtaler Tor-Arne Fosser, markedsdirektør for privatkunder i Telenor, i pressemeddelelsen.

Lukningen kommer som konsekvens af en ændret adfærd ved forbrugerne, som Telenor har oplevet i endnu højere grad søger mod nettet og butikker i supermarkeder og storcentre.

I forbindelse med lukningen af butikker er i alt 59 medarbejdere blevet opsagt.

Fire er blevet afskediget i butikken i Haderslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce