Annonce
Ugeavisen Haderslev

Kom til Hjertestarterdag på Wittenberg Plads

Instruktørerne fra Hjerteforeningen vil vise, hvordan man giver hjertelungeredning til en person, som er faldet om med hjertestop. Man kan afprøve sine færdigheder på en genoplivningsdukke, og instruktørerne er klar til at fortælle om gode redskaber, som er med til at redde liv, eksempelvis landets hjerteløberordning, ligesom man kan teste sin viden om genoplivning i årets quiz/ skattejagt. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

HADERSLEV: Alle interesserede inviteres til Hjertestarterdag i efterårsferien i Haderslev fredag den 16. oktober i tidsrummet fra klokken 11 til 16 ved Kulturhus Bispens parkeringsplads, Wittenberg Plads, i Haderslev

Til Hjertestarterdagen  kan børn og voksne blive klar til at redde liv, hvis de bliver vidne til et hjertestop.

På Wittenberg Plads, står instruktører fra Hjerteforeningen Haderslev klar til at vise, hvordan man træder til med genoplivning og bruger en hjertestarter.

Der vil også være en skattejagt rundt i centrum med præmier til dem, der medvirker.

Alle kan være med – børn kan træde til med genoplivning fra cirka 12-årsalderen, og alle kan ringe 1-1-2, også mindre børn.

I år suppleres Hjertestarterdagen med digitale aktiviteter og en ny film med en simpel huskeremse fortalt af skuespilleren Peter Mygind, som selv har overlevet et hjertestop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Annonce