Annonce
Ugeavisen Haderslev

Kosmetolog er flyttet fra Torvet til nyt behandlerhus i det gamle Schaumanns Klædefabrik

Britta Hirschauer byder fremover velkommen på Simmerstedvej. Hun har fået klinik i det nye Behandlerhuset Schaumann i stueetagen. Foto: Dorthe Rasmussen
Britta Hirschauer, indehaver af Beauty Balance, er flyttet for at blive en del af et større fællesskab.

HADERSLEV:  Efter fem år på Torvet har Britta Hirschauer flyttet sin klinik, Beauty Balance.

Hun har lejet sig ind i det nye Behandlerhuset Schaumann, der har adresse i stueetagen i den tidligere klædefabrik, Simmerstedvej 1 E.

- Mit lokale er jo ikke så stort som det jeg havde på Torvet, men jeg er jo blevet en del af noget større. Noget af det, jeg savnede på Torvet, var kolleger, og det har jeg fået her i huset, fortæller Britta.

Det er massør Lone Tang, som tidligere drev massageklinik i Dampassagen, som står bag det nye behandlerhus.

Der kommer også en fysioterapeut, en zoneterapeut, yoga, massage, psykoterapi med mere i huset.


Noget af det, jeg savnede på Torvet, var kolleger

Britta Hirschauer, indehaver Beauty Balance


Ikke alle er på plads

Det er ikke alle behandlere, der er kommet på plads endnu, så derfor vil hele huset lige vente lidt med at præsentere sig for offentligheden, ligesom der på et tidspunkt skal holdes et åbent hus arrangement.

Lige nu har Britta forrygende travlt, for mange stamkunder har savnet at komme under hendes kærlige behandling under nedlukningen.

Hud- og fodpleje er hendes speciale. Mens hendes forretning har været tvangslukket er det sporten, ikke mindst crossfit, der har hjulpet hende igennem en svær tid.

I løbet af det seneste år har hun mistet begge sine forældre, men livet går videre, og det føles godt at være i gang igen i det arbejde, som hun elsker.

I behandlerhuset bydes kunderne indenfor i et stort fælles venterum, og der er masser af parkeringspladser lige udenfor døren - noget Britta i den grad også savnede, da hun havde klinikken på Torvet. Til gengæld var der masser af stemning - også lidt larm, for sådan er det jo, når man er nabo til flere restaurationer.

- Nu er det jo ikke strøgkunder, der kommer ind til mig, så jeg er ikke så afhængig af at skulle være et synligt sted som på Torvet. Her føler jeg, at jeg kan give mine kunder en bedre behandling, for der er ingen forstyrrelser.  Jeg har sendt mails ud til alle mine stamkunder om, at jeg er flyttet, så de ved besked. Så sent som i dag var der en af  mine gamle kunder, der cyklede rundt på p-pladsen herude. Han skulle have nogle cremer til sin kone, fortæller Britta med et smil.

Hun har ikke længere et skilt kun med sit eget firmanavn. Til gengæld er hun blevet en del af noget større.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce