Annonce
Ugeavisen Haderslev

Kunstudstilling i "Det gamle Havnekontor"

Et eksempel på Kim Holms keramiske værker. Pressebillede
Annonce

Haderslev: Fra lørdag 3. oktober frem til 25. Oktober vil det være muligt at se en udstilling med titlen "Iteration" med  væver Anne Sloth og keramiker Kim Holm i Kunsthuset ”Det gamle Havnekontor”.

Der er fernisering lørdag 3. oktober kl. 14 med åbningstale af Carsten Bagge Lausten. Haderslev Kunstforening  er arrangør af udstillingen.

Ann Sloths gobeliner laves i serier, hvor hun skaber nye mønstre ved at variere den samme grundstruktur. Der er noget kreativt legende, men samtidig strengt og systematisk i hendes måde at komponere billedtæpperne på med en inspiration fra mellemøstlig/islamisk udsmykningskunst.

Kim Holms keramiske værker er også en uendelige variationer af noget som synes det samme. Kim er kendt som cylinderens mester – både ind-og udland.

Utrættelig laver han dem, men aldrig to ens. Fra den lille kop til kæmpekrukken og med hans egen glasur. Inspirationen er her artatoveringer, som primært kan ses på det afrikanske kontinent. Kim Holms værker er også inspireret af den japanske keramik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce