Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lang kontrakt til Peter Christiansen

20-årige Peter Christiansen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Fodbold, så han nu har en aftale, der løber helt frem til udgangen af 2024. Pressefoto
20-årige Peter Christiansen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Fodbold, så han nu har en aftale, der løber helt frem til udgangen af 2024.
Annonce

Peter Christiansen kan nu prale af at være den spiller, der har den længste kontrakt i SønderjyskE.

Den 20-årige angriber har forlænget sin kontrakt, så den nu løber helt frem til udgangen af 2024, og den kontraktlængde afspejler den tro og tillid, som SønderjyskE har til sønderjyden, der kom til HFK fra samarbejdsklubben Starup UIF som 11-årig.

Kort efter debuten i 3F Superligaen i december 2018 skrev Peter Christiansen under på sin første fuldtidskontrakt i SønderjyskE, og nu har han altså gjort sig fortjent til en lang kontrakt.

Det glæder sportschef Hans Jørgen Haysen, at et af klubbens egne talenter har taget springet til 3F Superligaen og i den grad vist sin berettigelse på holdet.

- Peter Christiansen er et godt eksempel på vores talentudvikling, når det er bedst. Han er blevet formet godt i vores eget akademi, og han har virkelig budt sig godt til, efter han kom op i 3F Superliga-truppen. Vi har nu tre meget stærke angribere i Peter Christiansen, Anders K. Jacobsen og Haji Wright, og der er virkelig kamp om pladserne.

- Jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal dække Peter Christiansen op i kampene. Han er ren gift i feltet, og han har et hurtigt, kort aftræk, hvor han nærmest kan drible og afslutte på samme tid. Senest så vi hans kliniske afslutning i Skive, da han sendte os videre i Sydbank Pokalen efter en god aktion. Han har en god indstilling til tingene, og han er meget trænings- og læringsparat, så jeg er sikker på, at han går en lys fremtid i møde, siger Hans Jørgen Haysen.

Det er tredje gang, at Peter Christiansen har været forbi Haysens kontor til en kontraktunderskrivelse. Første gang var som 16-årig, hvor han lavede en ungdomskontrakt. For to år siden var det den første fuldtidskontrakt, og denne gang var det altså for at få nogle flere år på kontrakten. Følelsen er den samme som de andre gange.

- Det føles rigtig rart. Det er dejligt, at klubben stadig tror på mig, og nu glæder jeg mig egentlig bare til at komme ud på banen og vise, at det er rigtigt af klubben at satse på mig.

- Det er dejligt, at der nu er styr på, hvad der skal ske de næste år. Det giver noget ro, og det giver mig noget at arbejde hen imod. Nu handler det om at fortsætte det hårde arbejde på træningsbanen, og min ambition er da også, at jeg i løbet af kontraktperioden skal ind og blive fast starter, og jeg vil klø på for, at det sker så hurtigt som muligt, siger Peter Christiansen.

Peter Christiansen har spillet 42 kampe for SønderjyskE og har foreløbig scoret syv mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

John Dillermand

Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce