Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lars & The Quiet Child i Boldts Bar

Lars & The Quiet Child har flere gange givet koncert i Boldts Bar. Lørdag aften er bandet tilbage med egne sange, svedige blues numre og personlige covers af sange af folk som Bob Dylan, JJ Cale, Neil Young og Van Morrison. Pressefoto
Annonce

HADERSLEV: På lørdag den 28. november spiller Lars & The Quiet Child koncert i Boldts Bar i Lavgade.

Lars & The Quiet Child består af en flok rutinerede  musikere med forkærlighed for den amerikanske singersongwriter-genre, folk-rock og blues.

Bandet har sit udspring i Haderslevs musikmiljø for cirka 10 år siden,hvor sangskriveren Lars Rasmussen begyndte at samle nogle musikere omkring et pladeprojekt med egne sange.

Fra denne første konstellation er rytmesektionen stadig intakt: Nemlig Helge Schmidt på bas, der sammen med trommeslageren Søren ”Dønne” Griepentrog lægger en solid og samtidig jazzet bund.
I 2012 slutter guitaristen Verner Christiansen sig til bandet, der bliver endelig suppleret med orgelspiller og backup-sanger Henning Sørensen i 2018. Lars Rasmussen skriver som sagt bandets egne sange og tager sig af den akustiske guitar, mundharpen og lead-vokalen.

Koncerten er gratis og begynder kl 19.00, og der er åbent i baren fra klokken 18.00 til 22.00.

Der er begrænset med plads, grundet corona,  så man opfordres til at bestille en plads via barens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

John Dillermand

Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce