Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lindedal Deluxe har ti års jubilæum: - Vi ville have holdt en fest...

Janne Lei Mogensen (til venstre) og Charlotte Bork Kristensen kan den 1. marts fejre, at det er ti år siden, at de åbnede deres fælles salon, Lindedal Deluxe. Det bliver dog ikke med den store fest, som de havde drømt om. Foto: Stine Hygum
Tirsdag den 1. marts er det ti år siden, at Janne Lei Mogensen og Charlotte Bork Kristensen åbnede deres fælles salon Lindedal Deluxe.
Annonce

Haderslev: Det bliver et ti års jubilæum, som bliver lidt anderledes end indehaverne af Lindedal Deluxe, Janne Lei Mogensen og Charlotte Bork Kristensen, havde håbet.

- Vi har sagt i de sidste ti år, at vi ville holde en kæmpe fest, siger Janne Lei Mogensen.

- Vi har joket med, at vi skulle holde en 90 års fødselsdag. Vi fyldte begge 40 sidste år og nu fylder salonen ti, siger Charlotte Bork Kristensen.

I stedet ser de frem til et jubilæum, som de ikke helt ved, hvordan skal fejres.

- Hvis vi får lov til at åbne på tirsdag, så kan de godt være, at der bliver lidt ekstra lækkert til kunderne - som er pakket ind og som har været 72 timer i karantæne, siger Charlotte.

Indehaverne af Lindedal Deluxe er ikke bare fælles om salonen. De har også boet sammen, rejst med rygsæk sammen og været i lære samme sted. Derfor er det meget mærkeligt for dem, at de, som det ser ud nu, ikke får mulighed for at fejre deres fælles salon.

De har endda fået børn på skift, så de har kunnet holde barsel på skift.

Lindedal Deluxe

Salonen ejes af Janne Lei Mogensen og Charlotte Bork Kristensen.

Salonen har ti års jubilæum den 1. marts.

Janne er gift med Jonas. Sammen har de Elias på syv og Ella på fem.

Charlotte er kæreste med Mads. Sammen har de Laust på seks og Lærke på fire.

Lægger man mærke til børnenes alder, så er det lykkedes Janne og Charlotte at bive gravide på skift, så der hele tiden er en af dem, der har været i salonen i de år, hvor de fik deres børn.

www.salonlindedaldeluxe.dk

I de år, hvor de fik børn og var på barsel, var der en frisør ansat i salonen, men i de seneste par år har det bare været Janne og Charlotte.

- For os handler det om, at vi går glade på arbejde. Det er alfa og omega - og vi har aldrig haft planer om, at det skulle være en stor salon, siger Janne.

Derfor har salonens åbningstider udviklet sig i takt med den udvikling, som deres familier har været igennem.

For nok er salonen deres fælles passion, men ikke på bekostning af deres familier.

- Vi ændrede vores åbningstider, da vores børn startede i institution - og igen, da de startede i skole, siger Charlotte.

Janne og Charlotte holder også altid fri, når deres børn har fødselsdag - også selvom det kræver lidt planlægning. Deres tilsammen fire børn har fødselsdag i løbet af bare tre uger.

Annonce

Glæder sig

Der er ingen tvivl om, at de to frisører glæder sig til, de igen kan tage imod deres kunder i salonen. Selvom de ikke vidste, at de ville være lukket ned i så lang tid, da de låste døren for sidste gang, inden de tog hjem for at holde juleferie med deres familie.

Mange af kunderne har de dog været i kontakt med, siden de lukkede ned lige inden jul.

- Da nedlukningen blev forlænget ringede vi rundt til alle vores kunder for at rykke deres tider. Anden gang, da nedlukningen blev forlænget, sendte vi sms'er til alle. Så på den måde har vi været i kontakt med mange af vores kunder, siger Charlotte.

De har også reserveret de første par uger efter genåbningen til deres faste kunder:

- Vi har en kæmpe venteliste, som vi skal have styr på, når vi ved, hvornår vi må åbne, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce