Annonce
Ugeavisen Haderslev

Liv i byen: Second hand marked på Gravene

Initiativtager Anne Sofie Thorsen med plakaten for det store second hand marked, som skal være på Gravene fredag den 17. juli fra 16-20. Plakaten er lavet af Kamilla Vinther fra Virak. Foto: Stine Hygum
Fredag den 17. juli vil Gravene blive fyldt med boder, når der er second hand marked. En opgave på Anne Sofie Thorsens studie i entreprenørskab og design startede det hele.
Annonce

HADERSLEV: Der er plads til godt 20 salgsboder, når der fredag den 17. juli er second hand marked på Gravene fra klokken 16-20.

Det er Anne Sofie Thorsen, der er initiativtager til second hand markedet og hun bliver bakket op af Virak, der har lavet plakaterne, Skøtts Kaffebar og MG.

- Jeg læser entreprenørskab og design i Kolding, men jeg bor her, siger Anne Sofie Thorsen, som derfor har valgt, at det er Haderslev, som skal være omdrejningspunktet for den årsopgave, som hun skal lave på sit studie - og som skal være med til at skabe endnu mere liv i byen.

- Under coronaen har jeg arbejdet i en af byens butikker, siger Anne Sofie.

Det har været med til at sætte en masse tanker i gang om, hvor Haderslev er på vej hen:

- Jeg har talt med en del af butikkerne, og tænker, at coronaen har gjort slemt værre. Så nu skal vi gøre noget for Haderslev som helhed og være med til at sprede den gode stemning i byen og samtidig være med til at gøre noget for at der kommer folk ned i byen - også til gavn for butikkerne, siger Anne Sofie.

Annonce

Hele byen holder åbent

Anne Sofie faldt i snak med Hans Skøtt fra Skøtts Kaffebar, der nævnte, at man da kunne lave et loppemarked.

- Jeg greb den og gjorde det til min opgave, siger Anne Sofie.

Tidspunktet for loppenmarkedet ligger fra 16-20 og er valgt af flere grunde:

- Haderslev Butikker har valgt, at de vil holde åbnet til klokken 20 hver fredag hele juli - og det vil vi gerne være med til at støtte op om. Så sker der også noget på Gravene der - og jeg håber, at det kan være med til at tiltrække nogle turister til byen. Jeg vil sørge for, at der kommer information ud til campingpladser og sommerhusområder. Når det ligger sent, så har man også mulighed for at komme forbi efter arbejde, siger hun og tilføjer, at Skøtts Kaffebar også har lovet at holde åbent til klokken 20.

Annonce

Lækre lopper

Anne Sofie Thorsen håber, at folk har fået ryddet godt op under coronakrisen og at de er klar til at sælge deres gode ting videre. På plakaten står der, at arrangørerne håber, at der kommer alt fra vintage til kernelæder og krytstalglas til salg på second hand markedet:

- Det må gerne være lidt lækkert - og måske nogle lidt dyrere ting end man ellers finder på et loppemarked, siger Anne Sofie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce