Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lokale frivillige uddeler Verdens Bedste Nyheder og spreder håb i Haderslev

Frivillige landet over går fredag på gaden og uddeler Verdens Bedste Nyheder. I Haderslev vil frivillige fra Haderslev Soroptimistklub sprede det glade budskab. Fotoet er fra i fjor. Privatfoto
Annonce

HADERSLEV: Fredag morgen den 4. september fra klokken 07 til  09  kan du få Verdens Bedste Nyheder forskellige steder i byen eksempelvis hos Det blå Gymnasium og Lagkagehuset.

- Vi er lokale frivillige fra Haderslev Soroptimistklub, der tropper op og uddeler chokolade og en avis med konstruktive nyheder om verdens store fremskridt, lyder det fra soroptimist Ane Helene Kirkgaard i en pressemeddelelse.

Gennem den sidste generation er livskvaliteten forbedret for hundredvis af millioner mennesker verden over. Ekstrem fattigdom falder, flere børn overlever, folk lever længere og flere kommer i skole.

- I en svær tid, der er præget af coronavirus, er det vigtigt at minde hinanden om de mange fremskridt, der er sket gennem de sidste par årtier. Derfor går vi og tusindvis af andre frivillige på gaden 256 steder over hele landet for at dele Verdens Bedste Nyheder-aviser med historier om fremskridt og løsninger ud til morgenfriske danskere, lyder det videre fra de lokale frivillige.

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der er stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce