Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lokale kunstnere udstiller i den tidligere Matas

Det er i det tidligere Matas i Storegade, at der kunstudstilling fra den 11.-13. september. Her er nogle af dem, der er med i udstillingen - fra venstre Lene Malte, Annemette Hoier, Ene Langmack, Evy Skjønnemand, Lisa Bjarnskov Knudsen, Åse Kudsk, Tove Menné, bagved Ene, Liz Plerup, Gerda Fonnesbæk Jensen. Marianne Skriver. Privatfoto
En del af medlemmerne af Åbne Døre 6100 udstiller i Storegade 11.-13. september. Weekenden efter kan man besøge dem i deres værksteder.
Annonce

HADERSLEV: I tre dage - fra den 11.-13. september bliver åbnes dørene til den tidligere Matas i Storegade igen.

Her vil en del af medlemmerne af foreningen Åbne Døre 6100 udstille deres kunst og invitere interesserede indenfor.

- Vi har fået lov til at låne butikken og vi vil gerne være med til at promovere Haderslev Kommune, siger Ene Langmack fra Åbne Døre 6100.

Det sker som et en slags optakt til weekenden den 19.-20. september, hvor foreningens medlemmer for tredje gang inviterer indenfor i deres værksteder, hvor der er mulighed for at se nærmere på kunstnernes værker - og ikke mindst se, hvordan de arbejder.

I år er der 18 lokale kunstnere, der deltager i arrangementet den 19. og 20. september:

- Vi har et par nye med i forhold til sidste år, siger Ene Langmack og tilføjer, at det skyldes, at der er kommet flere medlemmer i foreningen.

På www.abnedorehaderslev.dk kan man se, hvilke kunstnere, der er med i Åbne Døre den 19. og 20. september mellem 11 og 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce