Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lokale Rotary og Inner Wheel klubber støtter op omkring Stafet for Livet

"Vi er nu ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til dette års Stafet, og glæder os til den 7. september”, fortæller holdleder for Rotary og Inner Wheel-klubberne Henning Christoffersen. Privatfoto
Annonce

Haderslev: Når Stafet for Livet skydes i gang 7. september i Damparken, vil en masse mennesker deltage i markeringen af kampen mod sygdommen kræft. Rigtig mange af dem kommer fra de lokale Rotary- og Inner Wheel-klubber, der i år sætter alle sejl til. Det er efterhånden en god tradition, at områdets Rotary- og Inner Wheel klubber deltager, og i år har man kollektivt tilmeldt samtlige medlemmer til støttearrangementet.

- Det er over ordentlig vigtig, at vores deltagere hygger sig og har lyst til at være her på pladsen, gå/løbe runder og opleve Stafetten sammen. Det styrker klubbernes sammenhold at få gode oplevelser sammen. Selvfølgelig vil der igen i år være godt gang i det store Rotary/Inner Wheel telt med tøjsalg, boder med blandt andet håndstrikkede karklude og knæklys, og selvfølgelig kaffe og kage, fortæller klubbernes holdleder Henning Christoffersen i en pressemeddelelse.

Sidste år ændrede klubberne på det sociale element ved deltagelsen, så der nu er samling i teltet lige før åbningsceremonien, fællesspisning til aften lørdag før lysceremonien og igen morgenmad søndag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce