Annonce
Ugeavisen Haderslev

Louis Nielsen uddeler beskyttelsesbriller

Louis Nielsen uddeler gratis beskyttelsesbriller mellem jul og nytår - også nogle, der kan gå ud over almindelige briller. De daglige briller beskytter nemlig ikke mod fyrværkeri. PR-foto
Annonce

Haderslev: Mange skyder nytåret ind med fyrværkeri, og her er beskyttelsesbriller en af de vigtigste foranstaltninger for at undgå øjenskader. Louis Nielsen vil gerne være med til at forebygge skaderne, og derfor uddeler kæden gratis beskyttelsesbriller mellem jul og nytår.

225 danskere fik sidste nytårsaften en fyrværkeriskade. 150 af dem bar ikke beskyttelsesbriller. Af de 225 danskere, der fik fyrværkeriskader, fik 22 deciderede øjenskader. Syv af dem var børn under 18 år.

- Det bekymrer mig, at problemet med at huske beskyttelsesbrillerne faktisk er størst blandt børn og unge. Vi ved, at langt de fleste øjenskader kunne være undgået ved at bære beskyttelsesbriller. Det understreger blot, hvor vigtigt det er, at vi gør en indsats for at minde danskerne om at huske beskyttelsesbrillerne – og det gælder uanset, om du selv skyder fyrværkeri af eller er tilskuer, fortæller Jens Lauritzen, overlæge og ph.d. fra Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce