Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lyspunkt: Julekoncert  på Harmonien gennemføres

Overskuddet fra julekoncerten med Ann- Mette Elten går ubeskåret til lokale sociale formål. Pressefoto
Det meste af Haderslevs er lukket ned på grund af covid-19, men lørdag den 21. november vil der være en julekoncert med Ann-Mette Elten på Harmonien.
Annonce

HADERSLEV: I en tid, hvor meget af kulturlivet er lukket ned, er damerne i Lions Sophies Kilde Haderslev glade for, at de fortsat har mulighed for at afholde årets julekoncert med Ann-Mette Elten på Kulturhuset Harmonien lørdag den 21. november klokken 16.00.

Ann-Mette Elten vil synge sine favoritter blandt julesange og salmer samt de helt store opera-klassikere – kort sagt en julekoncert med hygge og højtidelighed.

Mange der indtil nu, har oplevet Anne-Mette Elten synge opera, er blevet overraskede og overvældede over hendes fortolkning af for eksempel Puccini’s ”O Mio Babbini Caro” og Schubert’s ”Ave Maria”. Ligesom den danske julehygge for alvor breder sig, når Ann-Mette giver nyt liv til vores mest elskede julesalmer.Sammen går vi julen i møde med god musik. Det er der mere brug for i år end nogensinde

Hanne Nielsen, Sophies Kilde Haderslev- Vi er meget glade for, at det er lykkes at få Ann-Mette Elten til Haderslev samt meget taknemlig for, at flere virksomheder i byen har valgt at støtte os med et pænt sponsorat, udtaler Hanne Nielsen fra Lions Sophies Kilde i en pressemeddelelse.

Overskuddet fra koncerten vil gå ubeskåret til lokale sociale formål.

Før koncerten vil der være mulighed for at købe lodder og deltage i lodtrækningen om tre forskellige spændende kunstværker, som lokale kunstnere har doneret.

- Julen er hjerternes fest. Det er også fællesskabets fest, og selvom fællesskabet lige nu er udfordret, så er der mulighed for at mødes om julens skønne melodier. Vi passer på hinanden, lever op til myndighedernes restriktioner – og mere til. Sammen går vi julen i møde med god musik. Det er der mere brug for i år end nogensinde, slutter Hanne Nielsen.

Koncerten vil naturligvis følge myndighedernes restriktioner i forhold til covid-19, hvilket betyder god plads mellem publikum, håndsprit, ingen fællessang og krav om at bære mundbind indtil man sidder på sin plads.

Der kan fortsat købes billetter via www.lionssophieskilde.nemtilmeld.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce