Annonce
Ugeavisen Haderslev

Måske ryger der 30.000 kroner i klubkassen: Ild.pizza støtter HFK med første dags omsætning

Younes Deaibes er medejer af kæden Ild.pizza, som i de seneste uger har gjort lokalet på Sønderbro 2 i stand, så det er klar til åbningen den 12. maj. Foto: Stine Hygum
Når Ild.pizza åbner pizzeria nummer 15 - på Sønderbro - onsdag den 12. maj, så ender dagens omsætning i HKF's klubkasse. Ild.pizza støtter altid en lokal forening med den første dags omsætning, når de åbner i en ny by.

Haderslev: Når Ild.pizza åbner på Sønderbro onsdag den 12. maj, så bliver det HFK, der kan se frem til at få dagens omsætning som støtte til klubkassen.

Det fortæller Younes Deaibes, der er medejer  af Ild.pizza, som han også er culture & creative director i:

- Vi har snakket med flere her i byen - og HFK er et navn, som er gået igen. Derfor har vi valgt, at det er dem, der skal have den første dags omsætning.

Annonce

De 14 andre gange, hvor Ild.pizza har åbnet en ny forretning, er der blevet solgt mellem 300 og 400 pizzaer den første dag.

- Det plejer at give omkring 30.000 kroner til den lokale forening, siger Younes, der forventer at det samme sker i Haderslev.

Pizzeriaet kommer til at have åbent hver dag mellem klokken 17 og 20.30:

- Statistikkerne viser, at det er der, folk gerne vil spise aftensmad i det tidsrum, faktisk helst mellem 17 og 19, siger Younes og derfor er det netop i det tidsrum, at de holder åbnet.

I Haderslev er der blevet ansat mellem 15 og 20 unge mennesker, som skal lave pizzaerne. Younes Deaibes fortæller, at man som ansat bliver en del af Ild family - det viser han selv, at han er. Blandt andet med sine sko. Foto: Stine Hygum

I Haderslev er der blevet ansat mellem 15 og 20 unge mennesker, som skal bage pizzaerne til kunderne.

- Det er gået godt med at ansætte folk, siger Younes og fortsætter:

- Jeg tror, at vi får en mega god start i byen. Vi laver gode pizzaer, og vores dej er udviklet i samarbejde med Marco Fuso og tager to-tre dage at lave. Hos os får man rucolaen til pizzaen med i en bøtte, for vi har fundet ud af, at den på det fjerde minut på pizzaen samler for meget væske, siger Younes og tilføjer, at osten til pizzaen er udviklet i samarbejde med Arla.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Respekt!

Annonce