Annonce
Ugeavisen Haderslev

Mødte Jesus: Journalistforfatter gæster Vojens

Torsdag den 8. oktober er der foredrag med journalist og forfatter Charlotte Rørth i Vojens Sognegård. PR Foto
Annonce

VOJENS: Kan man tale med Gud i sin baghave uden at blive anset for at være skør? Skal man gå i kirke hver søndag, hvis man er troende? Er der plads i den danske folkekirke til mennesker, der har haft religiøse oplevelser?

Det er nogle af de spørgsmål, forfatter og journalist Charlotte Rørth tager op i den selvreflekterende "Gud, du er jo lige her?", 2019. Torsdag den 8. oktober gæster hun Vojens Sognegård til foredrag, debat og fællesspisning klokken 16.00-19.00.

- Der har været en hel overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel, siger Charlotte Rørth.

Efter en overvældende – også international – succes med ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende”, har hun udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med interview med andre, der har haft oplevelser, samt både danske, norske og andre internationale forskere og samfundsdebattører samt ”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro".

Charlotte Rørth fortæller åbent i sit foredrag om sin måde at leve på, og der vil være god tid til spørgsmål og debat.

Arrangementer koster 75,- kroner, tilmelding senest 5. oktober til sognemedhjælper Marianne Nissen på 4068 1099 hverdage mellem 9.00-12.30.

Læs mere på www.charlotteroerth.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce