Annonce
Ugeavisen Haderslev

Møllen søger medvirkende til gæstespil om bombeterror

Fra forestillingen "Pigerne med bomberne", der gæster Teatret Møllen i Haderslev. Foto: Catrine Zorn

HADERSLEV: Bombeterror, isolation og opvækst.

Det er nogle af de emner, der bliver bragt op i forestillingen ”Pigen med bomberne”, der er skabt af Teatret St. tv i samarbejde med Mungo Park.

Forestillingen kommer til Haderslev den 16. og 17. november, hvor teaterstykket bliver opført på Teatret Møllen, der nu søger efter lokale piger til at være med i forestillingen.

Annonce

”Pigen med bomberne” tager udspring i historien om den 15-årige Kundby-pige, der i en alder af 15 år planlagde et bombeangreb mod to skoler. En del af forestillingen bliver spillet af en gruppe piger i samme aldersgruppe, og derfor søger Teatret Møllen nu efter lokale piger mellem 14 og 16 år til at være med.

Skuespillererfaring er ikke nødvendigt, men man skal have lyst til at stå på scenen, turde være sig selv og gøre, hvad man løbende bliver instrueret via sms’er gennem forestillingen. Det kunne eksempelvis handle om at læse en besked højt, gå et bestemt sted hen på scenen eller spille et spil på sin mobiltelefon.

Hvis du – eller nogen du kender – kunne have interesse i at medvirke i ”Pigen med bomberne”, bedes du sende en mail afsted til sarah@teatretmoellen.dk eller en besked til tlf. 50 94 93 76 med navn, alder og et vellignende billede. De deltagende skal kunne deltage til en informationsaften på Teatret Møllen med casting onsdag den 4. november og igen på forestillingsdagene mandag den 16. november fra klokken 15.30 til 22.00 og tirsdag den 17. november fra 14.00 til 22.00. Opgaven er frivillig og ulønnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt i Sydbank

Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce