Annonce
Ugeavisen Haderslev

Markant kommunal profil fylder 70 år

Jens Kaptain startede sin karriere hos Fona Radio i Aalborg. Privatfoto

Forhenværende kommunaldirektør Jens Kaptain, Haderslev, fylder 70 år påskelørdag den 3. april.

I næsten 40 år har Jens Kaptain været en aktiv spiller i den kommunale forvaltning i Danmark - siden 1999 og frem til 2011 som kommunaldirektør i Haderslev og Skanderborg Kommuner.

Efter de mange kommunale ansættelser blev Jens Kaptain hentet til Lundgaard Konsulenterne, hvor han i årene fra 2011 til 2018 testede over 300 kandidater og gennemførte rekrutteringsforløb til den offentlige sektor i staten, amterne/regionerne og kommunerne samt i flere interesseorganisationer.

I karrieren har Jens Kaptain  holdt utallige foredrag  om ledelse i både kommunalt og privat regi.

Året 2009 blev et af karrierens højdepunkter, hvor ”Skanderborg - modellen” blev optaget i danmarkshistoriens første ledelseskanon, som en af de 12 største ledelsesbedrifter i Danmark. Senere samme år, blev Jens Kaptain valgt af kolleger over hele landet som ”Årets Offentlige Beslutningstager”.

I 2017/18 blev Jens Kaptain valgt til Præsident for Haderslev Hertug Hans Rotary Klub,  og aktuelt er han udpeget som Distriktsguvernør i Rotary International, Distrikt 1461.

Oprindeligt var der planlagt en stor familiefest med 60 deltagere på selve fødselsdagen påskelørdag, den 3. april 2021, men denne er nu aflyst på grund af Corona-restriktioner. I stedet fejres Jens Kaptain af den nærmeste familie i hjemmet i Haderslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce