Annonce
Ugeavisen Haderslev

Midlertidigt: Louis Nielsen flytter ind i Thrane

Chefoptiker i Louis Nielsen, Thomas Aarø Andersen, foran Thrane i Storegade. Her åbner Louis Nielsen midlertidigt, mens butikken i Bispegade skal udvides og ombygges. Louis Nielsen er i Thrane fra fredag den 20. november til og med mandag den 14. december. Den nye butik i Bispegade bliver indviet den 17. december. Foto: Stine Hygum
En større ombygning og udvidelse af Louis Nielsen i Bispegade betyder, at optikerkæden for en stund flytter ind i Thranes tidligere lokaler i en måneds tid.
Annonce

Haderslev: Pladsen hos Louis Nielsen i Bispegade er blevet for trang. Derfor skal butikken igennem en større ombygning og en udvidelse, som kommer til at vare fire uger. Men det betyder ikke, at man i den tid ikke kan komme til optiker.

I stedet har Thomas Aarø Andersen, chefoptiker hos Louis Nielsen i Haderslev, lejet sig ind i en af byens tomme lokaler.

- Vi flytter midlertidigt ind i Thrane. Onsdag den 18. november klokken 14 lukker vi ned i Bispegade. Torsdag bruger vi til at pakke ned og pakke ud i Thrane - og så åbner vi der fredag den 20. november, siger han.

Butikken i Bispegade skal igennem den helt store forvandling. 40 kvadratmeter af baglokalet skal fremover være en del af butikken.

Der skal også lægges helt nyt gulv, nyt loft op - og så skal der nye vinduer og dør i. Der kommer blandt andet også et ekstra prøverum, hvor optikerne kan lave synsprøver.

- En del af inventaret skal også udskiftes, siger Thomas Aarø Andersen, der glæder sig over, at der er mulighed for at flytte butikken midlertidigt ind i Thranes lokaler, mens butikken i Bispegade forvandles.

Annonce

Stor lokal opbakning

Han har været chefoptiker i Louis Nielsen i 11,5 år. Da han startede var Louis Nielsen i Haderslev blot halvandet år gammel.

- Vi har mærket stor støtte fra vores kunder - og det er derfor, at vi mangler plads. Vi kan ikke være her. Bemandingen er tredoblet siden starten, siger Thomas Aarø Andersen, der i dag har ni ansatte i butikken og et par afløsere, som træder til i ferieperioder.

- Jeg håber, at mere plads også betyder, at vi kan få mere personale, siger han.

Louis Nielsen flytter tilbage til Bispegade den 17. december.

- Vi har sidste åbningsdag i Thrane den 14. december. Så holder vi lukket den 15. og 16. december, hvor vi flytter ind i butikken, siger Thomas Aarø Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce